Air optix maandlenzen

Ziet u een leesbril niet zitten? Dan bieden de multifocale maandlenzen van het merk Air Optix een oplossing! De multifocale maandlenzen zorgen voor helder zicht door de TriComfort technologie. Daarnaast heeft u de gehele dag een comfortabel gevoel: u voelt de contactlenzen nauwelijks. De maandlenzen zijn gemaakt van onder andere siliconen hydrogel. Dit zorgt ervoor dat de lenzen vochtvasthoudend zijn en de lens niet snel droog aanvoelt.

“Goede gezichtsscherpte en hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.”

Een ademende maandlens

Op bent u op zoek naar maandlenzen? Boonstra Brillen & Contactlenzen, gevestigd in Apeldoorn, heeft verschillende soorten lenzen in haar assortiment, waaronder de maandlenzen van Air Optix. Vraagt u zichzelf weleens af wat voor u de beste lenzen zijn? Maak vandaag nog een afspraak met onze contactlenzenspecialist of kom langs in onze winkel (Winkelcentrum Oranjerie). Ook wanneer u twijfelt over het dragen van dag- of maandlenzen kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van het dragen van lenzen.

Maandlenzen zijn niet bepaald handig om op vakantie mee te nemen. Boonstra Brillen adviseert u om daglenzen dan mee te nemen. Deze lenzen hoef je niet schoon te maken en kunt u na een dag dragen weggooien.