Beeldschermbrillen

Tegenwoordig doen we het allemaal: beeldschermwerk, televisie kijken, met de smartphone of tablet bezig zijn, etc. Vaak doen wij dit ook nog vlak voor het slapen gaan. Hier kunt u serieus een slaapprobleem door ontwikkelen. Dat komt omdat het blauwe licht via de oogzenuw een seintje naar uw melatonineproductie (slaaphormoon) geeft dat u er nog vol tegenaan kunt en voorlopig niet hoeft te gaan slapen. Als u een beeldschermbril met een blauwfilter draagt, neutraliseert u daarmee al het blauwe licht.

Slaapproblemen? Een blauwfilter biedt uitkomst

Het heeft zelfs nog meer voordelen: u heeft minder last van hinderlijke schitteringen, minder last van branderige ogen en hoofdpijn. Wij hebben in onze winkel in het centrum van Apeldoorn kant en klare brillen met blauwfilter zonder sterkte of met een standaard leessterkte van +1.00 tot en met +2.50 (29,95 euro). Koopt u een bril op uw sterkte, dan is er ook een speciale ontspiegeling met blauwfilter op te krijgen.

digitale vermoeidheid: een computerbril helpt!

Werkt u regelmatig op een computer? Wanneer u meer dan twee uur per dag achter een computer zit, kunt u al last krijgen van vermoeide ogen of hoofdpijn. Met behulp van een beeldschermbril krijgen uw ogen rust en kunt u veel scherper lezen wat er op het beeldscherm staat. Kom langs bij de deskundigste opticien van Apeldoorn en laat u adviseren of een computerbril iets voor u is!

Computerbril Boonstra Brillen opticien Apeldoorn