De opticien in Apeldoorn met oog voor ogen

De opticien is voor de gezondheid van uw ogen is het eerste aanspreekpunt. Een opticien is namelijk makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen wij u gericht adviseren of eventueel doorverwijzen naar de oogarts, wanneer dit nodig is.

Opticien Apeldoorn onderzoekt de gezondheid van uw ogen

Onze deskundige medewerkers onderzoeken de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. Wij kunnen het allebei en nog veel meer.

Bij uw opticien in winkelcentrum Kerschoten (Mercatorplein 10) kunt u een uitgebreid oogonderzoek laten uitvoeren. Blijkt tijdens het oogonderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan kunt u via uw huisarts (met onze hulp) worden doorverwezen naar specialist.

team boonstra brillen en contactlenzen

OOGMETING BIJ UW Opticien in APELDOORN

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen gratis en vrijblijvend laten meten. Er zijn verschillende manieren om uw ogen op te meten. Wij refractioneren (opmeten van oogfouten, indien aanwezig) uw ogen en helpen u bij de keuze van een bril of contactlenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

Nauwkeurigste oogmetingen

Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (onder andere de DNEye® Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adviseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van een nieuwe bril. In onze optiekzaak in Apeldoorn kunt u terecht voor het passen van de mooiste monturen!

Maak direct een AFSPRAAK

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze opticien in Apeldoorn? U kunt dan het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.