De opticien in Apeldoorn met oog voor ogen

oog

Gezonde ogen is onze zorg

De opticien is voor de gezondheid van uw ogen is het eerste aanspreekpunt. Een opticien is namelijk makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen we u gericht adviseren of eventueel doorverwijzen naar de oogarts, wanneer dit nodig is.

Op zoek naar een opticien in Apeldoorn?

Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan het juiste adres! Onze opticiens kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

Bij de Boonstra Brillen & Contactlenzen, kunt u ook terecht om de gezondheid van uw ogen te screenen. Onze opticiens kunnen onder andere uw oogdruk en oogspierbalans opmeten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het onderzoeken en beoordelen van uw netvlies op staar en droge ogen.

Opticien Apeldoorn onderzoekt de gezondheid van uw ogen

Onze deskundige medewerkers onderzoeken de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. Wij kunnen het allebei en nog veel meer.

Bij uw opticien in winkelcentrum Oranjerie kunt u een uitgebreid optometrisch oogonderzoek laten uitvoeren. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan kunt u via uw huisarts (met onze hulp) worden doorverwezen naar specialist.

oogmetingDNEye Scanner

OOGMETING BIJ UW Opticien in APELDOORN

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen gratis en vrijblijvend laten meten. Er zijn verschillende manieren om uw ogen op te meten. Wij refractioneren (opmeten van oogfouten, indien aanwezig) uw ogen en helpen u bij de keuze van een bril of contactlenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen zijn we opticien in hart en nieren en zorgen we al vier generaties lang voor perfect zicht bij u en meer Apeldoorners (en klanten uit Apeldoorn e.o.)!

Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (o.a. de DNEye® Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adviseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van een nieuwe bril. In onze showroom kunt u terecht voor het passen van de mooiste monturen! U kunt via onze website ook eerst online passen.

Maak direct een AFSPRAAK

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze opticien in Apeldoorn? U kunt dan het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.

optiek boonstra