Opticien Apeldoorn

oog

Gezonde ogen is onze zorg

Voor de gezondheid van uw ogen is de opticien het eerste aanspreekpunt. De opticien is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Hij of zij kan u gericht adviseren of doorverwijzen naar de oogarts.

Op zoek naar een opticien in Apeldoorn?

Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

Bij de Boonstra Brillen & Contactlenzen, de opticien in Apeldoorn, kunt u ook terecht om de gezondheid van uw ogen te screenen. Zo kunnen wij onder andere uw oogdruk en oogspierbalans opmeten, staar en uw netvlies beoordelen en droge ogen onderzoeken.

Opticien apeldoorn onderzoekt de gezondheid van uw ogen

De opticien onderzoekt de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. Wij kunnen het allebei en nog veel meer. Wij voeren een optometrisch onderzoek uit. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen.

oogmetingDNEye Scanner

 

OOGMETING BIJ UW Opticien APELDOORN

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen laten meten. Wij refractioneren (opmeten van - indien aanwezig - oogfouten) uw ogen en helpen u bij de keuze van een bril of contactlenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

WAAROM DE OPTICIEN IN APELDOORN?

Wij zijn opticien in hart en nieren en zorgen al vier generaties lang perfect zicht. Bij u en meer Apeldoorners (en klanten uit Apeldoorn e.o.)! Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (o.a. de DNEye Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adivseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van monturen!

AFSPRAAK BIJ DE OPTICIEN APELDOORN

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze opticien in Apeldoorn? U kunt dan het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.