Optiek Apeldoorn

Bent u op zoek naar een optiek in Apeldoorn? Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan het juiste adres! De deskundige opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

Oogmeting bij uw optiek in Apeldoorn

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen laten meten. Wij refractioneren (opmeten van - indien aanwezig - oogfouten) uw ogen en helpen u bij de keuze van een bril (multifocaal, enkelvoudig, sportbrillen, kinderbrillen, etc.) of contactlenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

WAAROM onze optiek IN APELDOORN?

Wij zijn opticien in hart en nieren en zorgen al vier generaties lang perfect zicht. Bij u en meer Apeldoorners (en klanten uit Apeldoorn e.o.)! Wij hebben de benodigde certificeringen en meetapparatuur (o.a. de DNEye Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige en uitgebreide oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adviseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van monturen.

Afspraak bij de optiek Apeldoorn

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze optiek in Apeldoorn? Of bent u op zoek naar een nieuwe bril? U kunt dan het beste bellen met 055 5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.