Optiek Boonstra Brillen

Bent u op zoek naar een goede en deskundige optiek in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan het juiste adres! Onze gediplomeerde opticiens en contactlenzenspecialist kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, zonnebril of paar contactlenzen? Boonstra Brillen & Contactlenzen, gevestigd in Apeldoorn, is gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

Uitgebreide oogmeting in Apeldoorn

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen laten meten. Wij refractioneren (opmeten van - indien aanwezig - oogfouten) uw ogen en helpen u bij de keuze van een nieuwe bril of contactlenzen. Als erkend opticien maken wij uitsluitend gebruik van de innovatiefste technologieën voor onze oogmetingen en oogonderzoeken. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

WAAROM boonstra Brillen & contactlenzen?

Wij zijn opticien in hart en nieren en zorgen al vier generaties lang perfect zicht. Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (onder andere de DNEye Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adviseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van monturen. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment, waaronder Ray Ban, Serengeti Eyewear, Rodenstock en Exalto. Ook hebben wij prachtige kinderbrillen van het merk Vingino Eyewear opgenomen in onze collectie.

AFSPRAAK BIJ Boonstra brillen OPTIEK

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze optiekzaak in Apeldoorn? U kunt het beste bellen met 055 5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen. Wij zien u graag bij Boonstra Brillen & Contactlenzen.