Optiek

oog

Bent u op zoek naar een goede optiek? Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan het juiste adres!

Wij kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

OOGMETING BIJ UW OPTIEK

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen laten meten. Wij refractioneren (opmeten van - indien aanwezig - oogfouten) uw ogen en helpen u bij de keuze van een bril of contactlenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

WAAROM ONZE OPTIEK?

Wij zijn opticien in hart en nieren en zorgen al vier generaties lang perfect zicht. Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (o.a. de DNEye Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adivseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van monturen!

AFSPRAAK BIJ Boonstra OPTIEK

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze optiek? U kunt dan het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.