Optiek boonstra brillrn

oog

Bent u op zoek naar een goede en deskundige optiek? Dan bent u bij Boonstra Brillen aan het juiste adres!

Onze gediplomeerde opticiens en contactlenzenspecialisten kunnen u helpen bij problemen met zicht, vermoeide ogen of een volledige oogmeting verzorgen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, zonnebril of lenzen? Boonstra Brillen is gespecialiseerd in het aanmeten van en adviseren over brillen en contactlenzen.

OOGMETING BIJ UW OPTIEK

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u uw ogen laten meten. Wij refractioneren (opmeten van - indien aanwezig - oogfouten) uw ogen en helpen u bij de keuze van een nieuwe bril of lenzen. Daarnaast instrueren wij u op het gebruik van contactlenzen en controleren wij of uw ogen goed reageren op contactlenzen.

WAAROM boonstra Brillen & contactlenzen?

Wij zijn opticien in hart en nieren en zorgen al vier generaties lang perfect zicht. Wij hebben de benodigde certificeringen en apparatuur (onder andere de DNEye Scanner van Rodenstock) om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wij adviseren u natuurlijk ook bij de aanschaf van monturen. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment, waaronder Ray Ban, Rodenstock en Exalto. 

AFSPRAAK BIJ Boonstra brillen OPTIEK

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting bij onze optiek in Apeldoorn? U kunt het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen. Wij zien u graag bij Boonstra Brillen & Contactlenzen!