Serengeti Eyewear

"Hoe je naar de wereld kijkt, zegt alles." De quote verklaart waarom Serengeti Eyewear® al meer dan 45 jaar streeft naar de ontwikkeling van 's werelds meest geavanceerde zonnebrilglas technologie. Aan de andere kant is innovatie altijd inherent aan het DNA van Serengeti Eyewear geweest. Het team achter Serengeti gelooft dat een technisch verbeterde visie u helpt te focussen op wat echt van belang is. Daarom is het bereiken van perfecte helderheid in zicht niet het resultaat, maar eerder het begin.

Serengeti zonnebrillen

De Serengeti Eyewear collecties weerspiegelen het beeld van elke persoonlijkheid: sterk, uniek, ruw of verfijnd, met zachte of agressieve lijnen, ambitieus, elegant, aanpasbaar, innovatief, rijk aan ervaring. Ontdek alle stijlen van Serengeti Eyewear en vind degene die het meest overeenkomt met uw stijl: van sportief tot elegant.

Serengeti Acetate

De Serengeti Acetaat Collectie, deskundig geproduceerd en uitgehard uit volledig natuurlijke katoen, is niet alleen licht van gewicht, maar wordt geleverd in een reeks prachtige patronen en schitterende tinten. De monturen zijn buigbaar bij verwarming en elk handgemaakt frame is ideaal voor aangepaste montage. De minerale lenzen bieden optische helderheid bij uitstek.

Serengeti Sport

Uniek sportief en elegant, de Serengeti Sportcollectie is niet voor niets populair. Dankzij de nylon TR90-constructie is elk van de slanke frame-ontwerpen ultralicht. De NXT® Polar PhD ™ 2.0-lenzen bieden verbluffende gezichtsscherpte en het hoogste niveau van UV-bescherming. Een superieure combinatie van comfort en duurzaamheid, stijl en klasse. 

Serengeti Nylon

De Serengeti Nylon Collectie is voorzien van Nylon TR90 ultralichtgewicht frame-constructies, tijdloze en minimalistische ontwerpen en innovatieve frames die zijn gecombineerd met eersteklas materialen voor een ultrastijlvol, uniek ontwerp. Deze collectie is een van onze meest gewilde collecties - een instant klassieker, maar is ook een bewijs van de knowhow en het vakmanschap van Serengeti®. Elk model is uitgerust met de optische superioriteit van onze minerale lenzen, met Photochromic, Spectral Control® en voor de meeste, polarisatietechnologie. Het verbluffende resultaat: uniek comfort en een ongelofelijke optische ervaring.

Serengeti Metal

De Serengeti Metal collectie heeft dunne, lichtgewicht frames, handgemaakt voor ultiem comfort en een breed fit bereik. Sommige metalen frames hebben een zeer flexibele en sterke mix van nikkel, zilver en roestvrij staal voor een comfort dat echt op maat is gemaakt. Wanneer u dit combineert met de Serengeti® ultralichte lens met Photochromic, Spectral Control® en voor de meeste, polarisatietechnologie, is het resultaat duidelijk: de ultieme klassieker, ongeëvenaard qua prestaties en stijl.

Serengeti zonnebrillen Apeldoorn

De zonnebrillen van Serengeti Eyewear zijn voor moderne vrouwen en mannen die casual en een geraffineerde stijl hebben. Ziet u uzelf een prachtige zonnebril van dit merk al dragen? Kom gerust langs in onze optiekzaak in Apeldoorn om een mooie zonnebril uit te zoeken. Wij helpen u graag bij deze zoektocht!

Serengeti Eyewear Apeldoorn