Oogmeting Apeldoorn

 Wilt u uw ogen laten meten in Apeldoorn? Dat kan! Onze deskundigen kunnen een volledige oogmeting verzorgen. De medewerkers die onze oogmetingen verzorgen zijn officieel gediplomeerd opticien. Uw ogen zijn belangrijk, voor u, maar ook voor ons, omdat wij alleen voor de beste service gaan. 

Oogmeting met de DNEye®-scanner

Bij die beste service hoort ook de DNEye®-scanner van Rodenstock. Deze meet volautomatisch en uiterst nauwkeurig oogafwijkingen van een hogere en een lagere orde voor dichtbij en veraf en in verhouding tot de pupilgrootte. Met de DNEye®-scanner worden er meer gegevens vastgelegd dan met een normale meting. Hierdoor kunnen wij de beste oplossing voor uw zicht geven en kunt u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% benutten.

DNEye

Waarom is een oogmeting zo belangrijk?

Wist u dat uw ogen net zo persoonlijk zijn als uw DNA? Daarom zijn nauwkeurige meetgegevens een belangrijke stap om uw gezichtsvermogen te verbeteren. U wilt uw zicht toch ook voor de volle 100% kunnen benutten?

Oogmeting

Tijdens een oogmeting stelt de opticien ook enkele vragen. Hij of zij wil weten wat voor werk u doet, of u veel sport, leest of reist. Ook worden de zichtproblemen besproken alvorens er een meting wordt gedaan.

Anders dan traditionele oogmeetapparatuur registreert de DNEye®-scanner niet alleen de afwijkingen zoals sferische sterkte, cilinder en as, maar ook verminderd contrastzicht (zowel voor overdag als 's nachts). Na deze oogscan wordt er ook een subjectieve oogtest gedaan (o.a. het lezen van letters). 

Een goede oogmeting loont! 

Op basis van een goede oogmeting kunnen wij de perfecte brillenglazen of lenzen voor u bestellen die op elk afzonderlijke optische aspect van uw ogen is afgestemd. Kortom: een nog niet eerder beleefde, nieuwe kijkervaring!

Maak een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Boonstra in Apeldoorn via 055 - 521 27 74.