Oogmeting Apeldoorn

Wilt u uw ogen laten meten in Apeldoorn? Dat kan! Onze deskundigen kunnen een volledige oogmeting verzorgen. De opticiens die onze oogmetingen verzorgen zijn officieel gediplomeerd opticien. Uw ogen zijn belangrijk, voor u, maar ook voor ons, omdat wij alleen voor de beste service gaan. 

Oogmeting

Bij die beste service hoort ook het beste meetapparatuur. Wij meten uiterst nauwkeurig oogafwijkingen voor dichtbij en veraf en in verhouding tot de pupilgrootte. In combinatie met onze ImpressionIST® 3 kunnen een volledige meting uitvoeren. Hierdoor kan optiek Boonstra Brillen en Contactlenzen de beste oplossing voor uw zicht bieden en kunt u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% benutten.

Waarom is een oogmeting zo belangrijk?

Wist u dat uw ogen net zo persoonlijk zijn als uw DNA? Daarom zijn nauwkeurige meetgegevens een belangrijke stap om uw gezichtsvermogen te verbeteren. U wilt uw zicht toch ook voor de volle 100% kunnen benutten?

Tijdens een oogmeting stelt de opticien ook enkele vragen. Hij of zij wil weten wat voor werk u doet, of u veel sport, leest of reist. Ook worden de zichtproblemen besproken alvorens er een meting wordt gedaan.

Bril aanmeten met ImpressionIST® 3

Bij ons is het mogelijk om via het 3D-videomeetsysteem ImpressionIST® 3 bij de berekening van brillenglazen op maat rekening te houden met de gezichtsvorm en de oogafstand. Met het van tevoren aangepaste montuur kijkt u in de spiegel, en camera's maken uit meerdere gezichtshoeken opnamen. Met behulp van de opnamen worden parameters zoals uw gezichtsvorm en oogafstand nauwkeurig in samenhang met het gekozen montuur gemeten.

Een goede oogmeting loont!

Op basis van een goede oogmeting en de 3D video meeting met de ImpressionIST® 3 kunnen wij de perfecte brillenglazen of lenzen voor u bestellen die op elk afzonderlijke optische aspect van uw ogen is afgestemd. Kortom: een nog niet eerder beleefde, nieuwe kijkervaring!

Maak een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Boonstra in Apeldoorn via 055 - 521 27 74.