REVOLUTIONAIRE OOGMEETTECHNIEK MET DE DNEYE® SCANNER

Dankzij de nieuwste techniek wordt de beeldkwaliteit van beeldschermen steeds scherper. Fotocamera’s leggen steeds meer details vast. Dezelfde ontwikkeling voltrekt zich in de optiek. Wie optimaal wil profiteren van al deze vernieuwingen, begint natuurlijk met de perfecte bril. De gediplomeerde opticiens van Apeldoorn adviseren u graag als het gaat om de juiste oogzorg en de beste brillenglazen. 

Wij hebben nu zelf een DNEye® Scanner van onze glasleverancier Rodenstock bij ons in de winkel staan en wij zijn onder de indruk van wat we hier mee kunnen bereiken. Deze DNEye® Scanner maakt een uiterst nauwkeurige scan van uw ogen. De uitkomst van deze scan, in combinatie met de oogmeting zoals u die van ons gewend bent, maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk.

HD-GLAZEN

De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1.500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Het resultaat:

  • Volledig individuele brillenglazen;

  • Glazen met een ongekende scherpte en helderheid;

  • Uw ogen hoeven zich minder in te spannen;

  • U ziet meer details, kleuren en contrast;

  • Vermoeide en prikkende ogen tijdens het lezen zijn verleden tijd;

  • Altijd optimaal zicht: overdag én ’s nachts.

Ervaar de revolutionaire oogmeting met de DNEye® Scanner. De scan is gratis, evenals het bijbehorende persoonlijke advies. Maar het maken van een afspraak stellen wij wel op prijs. U kunt ons bellen op 055 - 5212774 of maak online een afspraak voor een oogcontrole. Of kom gerust langs in onze optiek in Apeldoorn. 

NACHTBLIND?

Wist u dat... veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ’s nachts.

VERMOEIDE OGEN?

Wist u dat... uw ooglens kantelt, wanneer u leest? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw netvlies niet zo scherp is. Onze DNEye® scanner neemt deze kanteling daarom mee in zijn analyse. Hierin is dit apparaat uniek.
Dit leidt tot extra meetgegevens die we gebruiken om het leesdeel van uw glazen nog nauwkeuriger te slijpen. Hierdoor heeft u minder last van vermoeide, prikkende ogen.

Ervaar ook de revolutionaire oogmeting met de DNEye® Scanner. Kom langs in onze winkel of bel voor een afspraak voor een gratis DNEye® scan!