Nieuws

5 reden om te sporten mét een sportbril of sportieve bril

Geschreven op

Heb je met jezelf de afspraak gemaakt om meer te gaan sporten in 2019? Sporten met een bril is niet altijd even eenvoudig. Heb je ook altijd ruzie met je bril tijdens het sporten, omdat deze niet goed blijft zitten of verschuift? Lees meer »

Make-uptips voor brildragers tijdens de feestdagen

Geschreven op

De drukste en de gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Leg je zelf eens goed in de watten door tijd te nemen voor je make-up. Vind jij make-up gebruiken ook zo lastig met een bril? Wij hebben een paar tips voor jou. Lees meer »

De hele maand december: Eindejaarsopruiming!

Geschreven op

Monturen Sale van 1 t/m 31 december Profiteer de hele maand december van onze eindejaarsopruiming. Diverse monturen zijn nu voor 50% korting te koop. Of krijg uw montuur zelfs gratis bij aankoop van een bril! Lees meer »

Heb ik een computerbril nodig?

Geschreven op

Nu de zomervakantie alweer voorbij is, kunnen we weer aan de slag op ons werk. Heb je een kantoorbaan of zit je voortdurend achter de computer? Dan bestaat er de kans dat je last kan krijgen van je ogen. Bijvoorbeeld onscherp beginnen te zien of last krijgen van droge ogen. Lees meer »

Waarom is UV-bescherming belangrijk voor je?

Geschreven op

Een overvloed aan zonlicht is niet alleen slecht voor onze huid maar ook voor onze ogen. De huid herstelt vanzelf maar te veel blootstelling aan de zon versnelt het verouderingsproces van de ogen. Bindvliesontsteking, staar en/of blindheid kunnen gevolgen zijn van onvoldo... Lees meer »

Zonnebril kopen: waaraan herkent u een goede zonnebril?

Geschreven op

De zomer is begonnen, wat betekent dat een groot gedeelte van de Nederlanders de zon opzoekt en natuurlijk hun zonnebril. Nederland heeft al een aantal mooie zonnige dagen achter de rug en we hopen op nog een heleboel zomerse dagen. Lees meer »

8 dingen die als (contact)lenzendrager niet moet doen

Geschreven op

Nederland telt ongeveer één miljoen brildragers of dragers van contactlenzen. Het aantal mensen die een bril of contactlenzen heeft steeg de afgelopen tien jaar met vier procent. Oogontstekingen komen steeds vaker voor bij de jongere generatie. I Lees meer »

De zonnebrillentrends voor 2018

Geschreven op

De eerste zomerse dagen hebben we al achter de rug en dat betekent dat de komende zomer veel goeds gaat betekenen. Heeft u al een zonnebril voor de komende zomer gevonden? Zo niet, dan geven onze opticiens hieronder een overzicht van de laatste trends van zonnebrillen ter... Lees meer »

19 en 20 april DNEye Dagen

Geschreven op

IK ZIE, IK ZIE… WAT JIJ NIET ZIET EN HET IS OOGMETING 3.0 Op 19 en 20 april organiseren wij de exclusieve DNEye® oogmeetdagen in onze optiek in Apeldoorn. Graag nodigen onze opticiens u uit voor een uniek oogonderzoek met een nieuw en revolutionair oogmeetapparaat, de DNE... Lees meer »

De Franse Dagen

Geschreven op

Op woensdag 15 tot en met zaterdag 17 maart organiseert Boonstra Brillen & Contactlenzen de Franse dagen. Deze drie dagen staan geheel in het teken van de Franse merken Dilem en Oxibis. De gehele collectie van Oxibis en Dilem worden tijdens deze driedaagse in onze optiek... Lees meer »