Nieuws

Opruiming bij Boonstra Brillen & Contactlenzen

Geschreven op

Ook dit jaar gaat Boonstra Brillen & Contactlenzen monturen opruimen, iets later dan u van ons bent gewend, maar het zijn dan ook bijzondere tijden. Wij zijn een essentiële winkel en mogen daarom tijdens een lockdown gewoon openblijven. Lees meer »

Open uw ogen bij een gediplomeerde opticien

Geschreven op

Wilt u het állerbeste voor uw ogen? Iedere brillenwinkel die beschikt over het NUVO-keurmerk, waaronder onze optiek in het centrum van Apeldoorn, heeft gediplomeerde opticiens in dienst en is erkend. Zo weet u zeker dat u de allerbeste service krijgt en dat de kennis en k... Lees meer »

Wij als essentiële winkel blijven open

Geschreven op

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Boonstra Brillen & Contactlenzen. Na aanleiding van de persconferentie kunnen wij mededelen dat wij ook de aankomende weken geopend mogen blijven. Wij als opticien vallen onder de essentiële winkels en hanteren onze gebruikelijke... Lees meer »

Multifocale glazen die passen bij uw lifestyle

Geschreven op

De Lifestyle multifocale glazen van onze glasleverancier Rodenstock maken het mogelijk uw zicht een upgrade te geven voor maximaal kijkgenot op elk moment. De drie glasdesigntypes Allround, Expert en Active zijn zo vormgegeven dat u rustiger kijkt en geniet van een ruimer... Lees meer »

Nieuw: biometrische brillenglazen

Geschreven op

B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, biedt Boonstra Brillen & Contactlenzen, gevestigd in Apeldoorn, u de scherpst mogelijke kijkervaring. Lees meer »

Oogzorgweken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Goed zien is belangrijk in ons dagelijks leven. Als u niet scherp ziet zijn hulpmiddelen als een bril of contactlenzen een goede uitkomst. Doe een gratis oogcontrole met onze DNEye scanner Met de DNEye scanner van Rodenstock worden uw ogen op duizenden punten gemeten. Lees meer »

Met contactlenzen op vakantie

Geschreven op

De zomervakantie nadert voor velen. Ook tijdens je vakantie wil je optimaal zicht hebben, waardoor het handig is om contactlenzen mee te nemen. Als je lenzen draagt zijn er enkele zaken waarop je extra dient te letten als je op reis gaat. Lees meer »

Het wordt tijd voor een goede zonnebril

Geschreven op

Is een kwaliteitszonnebril nu echt zoveel beter dan een goedkoper exemplaar, of betaal ik voor het merk? Een veelgestelde vraag waar wij graag opheldering over willen geven. Wij zetten de feiten voor jou op een rij. Lees meer »

De vijf zonnebrillentrends van 2021

Geschreven op

De laatste jaren is het gebruik van een goede zonnebril steeds belangrijker geworden, niet alleen ‘er goed uitzien’, maar ook ‘goed zien’ is essentieel. Daarbij staat het belang van een goede bescherming van de ogen voorop. Ben je Lees meer »

4 redenen waarom je een zonnebril moet dragen in de winter

Geschreven op

Een muts, sjaal en een dikke warme jas zijn vaak de voorhandliggende accessoires die je draagt in de winter. Een zonnebril wordt vaak geassocieerd met de zomer, maar ook in de winter komt een zonnebril goed van pas. Lees meer »