Nieuws

Ontdek de gehele collectie van Dilem en Exalto

Geschreven op

Op zaterdag 5 oktober presenteert Boonstra Brillen & Contactlenzen de gehele collectie monturen van de Franse brillenmerken Dilem en Exalto. Onze deskundige opticiens laten u graag kennismaken met deze moderne en stijlvolle monturen. Lees meer »

DNEye® oogmeetdag in Apeldoorn!

Geschreven op

Wist u dat het belangrijk is om uw ogen periodiek te laten testen? Op dinsdag 1 oktober organiseren wij een exclusieve DNEye® oogmeetdag in onze optiek in Apeldoorn. Voor onze winkel staat een speciale DNEye® caravan opgesteld met daarin de Rodenstock DNEye® scanner. Ma Lees meer »

Het dragen van contactlenzen voor de eerste keer

Geschreven op

Heeft u onlangs gekozen om contactlenzen te dragen in plaats van een bril? Het dragen van lenzen kan voor iedereen de eerste keer spannend zijn. Meestal duurt het ongeveer 1 tot 2 weken dat uw ogen gewend zijn aan het dragen van contactlenzen. Lees meer »

De perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Geschreven op

Het kan een hele zoektocht zijn om de perfecte bril te vinden. Wanneer je een brilmontuur moet gaan kiezen is het verstandig om je te laten adviseren door een opticien. Hij of zij is gespecialiseerd in het zoeken naar het beste montuur. Lees meer »

4 tips om als lenzendrager op vakantie te gaan

Geschreven op

Heb je al een vakantie geboekt naar eer zomerse bestemming of ga jij dit binnenkort doen? Als lenzendrager is het belangrijk om je goed voor te bereiden op de vakantie, bijvoorbeeld door extra lenzenvloeistof en reserve lenzen mee te nemen. Lees meer »

Feit of fabel? Weetjes over je ogen

Geschreven op

Welke oogweetjes zijn waar en welke niet? Je hebt vast wel eens gehoord dat je van te veel kijken naar beeldschermen vierkante ogen kunt krijgt. Na het lezen van deze blog weet je welke uitspraken je wel of niet moet gaan geloven. Lees meer »

De zonnebrillen trends van 2019

Geschreven op

De lente is officieel begonnen en de zonnige dagen komen er weer aan! Heb je nog geen nieuwe zonnebril voor het komende seizoen? Geen stress, wij beschikken over een groot assortiment zonnebrillen. Om je te ondersteunen in het maken van een keuze, hebben wij de zonnebrill... Lees meer »

5 reden om te sporten mét een sportbril of sportieve bril

Geschreven op

Heb je met jezelf de afspraak gemaakt om meer te gaan sporten in 2019? Sporten met een bril is niet altijd even eenvoudig. Heb je ook altijd ruzie met je bril tijdens het sporten, omdat deze niet goed blijft zitten of verschuift? Lees meer »

Make-uptips voor brildragers tijdens de feestdagen

Geschreven op

De drukste en de gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Leg je zelf eens goed in de watten door tijd te nemen voor je make-up. Vind jij make-up gebruiken ook zo lastig met een bril? Wij hebben een paar tips voor jou. Lees meer »

De hele maand december: Eindejaarsopruiming!

Geschreven op

Monturen Sale van 1 t/m 31 december Profiteer de hele maand december van onze eindejaarsopruiming. Diverse monturen zijn nu voor 50% korting te koop. Of krijg uw montuur zelfs gratis bij aankoop van een bril! Lees meer »