Nieuws

Oogzorgweken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Goed zien is belangrijk in ons dagelijks leven. Als u niet scherp ziet zijn hulpmiddelen als een bril of contactlenzen een goede uitkomst. Doe een gratis oogcontrole met onze DNEye scanner Met de DNEye scanner van Rodenstock worden uw ogen op duizenden punten gemeten. Lees meer »

Met contactlenzen op vakantie

Geschreven op

De zomervakantie nadert voor velen. Ook tijdens je vakantie wil je optimaal zicht hebben, waardoor het handig is om contactlenzen mee te nemen. Als je lenzen draagt zijn er enkele zaken waarop je extra dient te letten als je op reis gaat. Lees meer »

Het wordt tijd voor een goede zonnebril

Geschreven op

Is een kwaliteitszonnebril nu echt zoveel beter dan een goedkoper exemplaar, of betaal ik voor het merk? Een veelgestelde vraag waar wij graag opheldering over willen geven. Wij zetten de feiten voor jou op een rij. Lees meer »

De vijf zonnebrillentrends van 2021

Geschreven op

De laatste jaren is het gebruik van een goede zonnebril steeds belangrijker geworden, niet alleen ‘er goed uitzien’, maar ook ‘goed zien’ is essentieel. Daarbij staat het belang van een goede bescherming van de ogen voorop. Ben je Lees meer »

4 redenen waarom je een zonnebril moet dragen in de winter

Geschreven op

Een muts, sjaal en een dikke warme jas zijn vaak de voorhandliggende accessoires die je draagt in de winter. Een zonnebril wordt vaak geassocieerd met de zomer, maar ook in de winter komt een zonnebril goed van pas. Lees meer »

Met een frisse blik het nieuwe jaar starten

Geschreven op

Heeft u voor het nieuwe jaar goede voornemens opgesteld? Boonstra Brillen & Contactlenzen voegt er graag een aantal voornemens aan toe om dit jaar ook eens extra goed voor uw ogen te zorgen. In onze nieuwste blog lichten wij deze tips voor gezonde ogen toe. 1. Lees meer »

Wij blijven u graag een heldere kijk geven!

Geschreven op

Het zijn bijzondere tijden: lege winkelstraten en mensen die massaal thuis werken. Wij, als opticien, zijn een essentiële winkel en dat betekent dat wij gelukkig open mogen blijven! Denkt u al een tijdje na over een nieuwe bril of oogmeting maar twijfelt u of het verstand... Lees meer »

Nieuw: biometrische brillenglazen

Geschreven op

B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, biedt Boonstra Brillen u de scherpst mogelijke kijkervaring. Wij onderzoeken namelijk de biometrie van het hele oog. Lees meer »

Oogzorgweken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Het is gebleken dat het risico op oogaandoeningen toeneemt naarmate wij ouder worden. Wij adviseren u om regelmatig een professioneel oogonderzoek te laten uitvoeren. Mensen hebben vaak niet in de gaten dat ze slechter zien. Lees meer »

4 tips hoe u uw ogen in goede conditie kan houden

Geschreven op

Wij brengen allemaal dagelijks veel uren door achter een mobiele telefoon, laptop of tablets. Echter, kan dit leiden tot vervelende oogklachten zoals bijziendheid of droge ogen. Uw ogen zijn erg waardevol, maar hier staan wij niet altijd bij stil. Lees meer »