Nieuws

E-Bike collectie van Gloryfy Unbreakable

Geschreven op

De Gloryfy E-bike collectie laat de harten van fietsers sneller kloppen. Onbreekbaar, maximaal draagcomfort dankzij elf aanpasbare veren en gemaakt in Oostenrijk: dat zijn de kenmerken van deze E-Bike collectie. Lees meer »

Tips voor het indoen van je contactlenzen

Geschreven op

Ga je voor het eerst contactlenzen dragen? Het dragen van lenzen kan voor sommige mensen erg spannend zijn. Voornamelijk het indoen van lenzen vinden velen lastig of onprettig in het begin, maar je zult merken dat het steeds meer wendt. Lees meer »

Zien jouw kinderen nog alles scherp?

Geschreven op

Steeds meer kinderen en jongeren worden bijziend. Kinderen met hoge bijziendheid lopen een grotere kans om later slechtziend of blind te worden. Op woensdag 18 mei is er een orthoptist aanwezig bij Boonstra Brillen & Contactlenzen die de ogen van jouw kind gratis kan cont... Lees meer »

Moet je een zonnebril dragen?

Geschreven op

Zonnebrillen zijn een musthave voor elke man en vrouw. Dat geldt voor zonnebrillen zonder sterkte, maar ook zeker voor zonnebrillen op sterkte. Niets is vervelender dan verblind worden door de zon. De meeste mensen weten wel dat je zonder de juiste bescherming door de zon... Lees meer »

Beter zicht door nauwkeuriger oogmeting bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Op donderdag 7 en vrijdag 8 april staat bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan de Oranjerie 154 in Apeldoorn een bijzondere scanner voor de deur. Het is de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock. Met behulp van deze scanner kunnen oogmetingen worden uitgevoerd d... Lees meer »

Wat zijn de gevolgen van glaucoom?

Geschreven op

Door het ouder worden neemt de kans op oogziektes zoals staar en glaucoom toe. Bij een jaarlijkse oogmeting kunnen veranderingen in een vroeg stadium worden opgemerkt. In onze nieuwste blog lichten wij de oogaandoening glaucoom uit en de gevolgen van deze vervelende oogaa... Lees meer »

Meer aandacht voor duurzaamheid en de natuur

Geschreven op

Boonstra Brillen & Contactlenzen doet mee met de EarthToday campagne van Rodenstock. Bij aankoop van een Rodenstock montuur wordt er 10 m2 beschermd grondgebied aangekocht en vervolgens op jouw naam gezet. Je kunt dit zelf regelen door middel van een voucher, maar wij kun... Lees meer »

Opruiming bij Boonstra Brillen & Contactlenzen

Geschreven op

Ook dit jaar gaat Boonstra Brillen & Contactlenzen monturen opruimen, iets later dan u van ons bent gewend, maar het zijn dan ook bijzondere tijden. Wij zijn een essentiële winkel en mogen daarom tijdens een lockdown gewoon openblijven. Lees meer »

Open uw ogen bij een gediplomeerde opticien

Geschreven op

Wilt u het állerbeste voor uw ogen? Iedere brillenwinkel die beschikt over het NUVO-keurmerk, waaronder onze optiek in het centrum van Apeldoorn, heeft gediplomeerde opticiens in dienst en is erkend. Zo weet u zeker dat u de allerbeste service krijgt en dat de kennis en k... Lees meer »

Wij als essentiële winkel blijven open

Geschreven op

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Boonstra Brillen & Contactlenzen. Na aanleiding van de persconferentie kunnen wij mededelen dat wij ook de aankomende weken geopend mogen blijven. Wij als opticien vallen onder de essentiële winkels en hanteren onze gebruikelijke... Lees meer »