Nieuws

Waarom een periodieke oogmeting verstandig is

Geschreven op

Wanneer zijn uw ogen voor het laatst gecontroleerd? Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn, adviseert u om minimaal één keer per jaar uw ogen te laten controleren bij een gediplomeerde opticien. I Lees meer »

Spectaculaire opruiming bij Boonstra Brillen

Geschreven op

grote opruiming tot 75% In het nieuwe jaar begint Boonstra brillen met een grote opruiming van 7 tot en met 18 januari. De huidige collectie zal worden aangevuld met nieuwe monturen. Een groot deel van onze monturen gaat weg met kortingen tot wel 75 procent! Lees meer »

Draag jij tijdens wintersport wel een zonnebril?

Geschreven op

De winter is coming! Ga je graag op wintersport en heb je al een vakantie geboekt naar een winterse bestemming? Wanneer je besluit om op wintersportvakantie te gaan adviseren wij je om een goede zonnebril mee te nemen. Lees meer »

Steeds meer kinderen hebben een bril nodig

Geschreven op

In Nederland zijn er steeds meer kinderen tussen de 5 en 12 jaar die slechte ogen hebben. Hierdoor hebben kinderen ook steeds vaker een bril of contactlenzen nodig om dichtbij en veraf beter te kunnen zien. Lees in onze nieuwste blog waarom steeds meer kinderen een bril n... Lees meer »

Second Opinion Weken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Heb je onlangs elders een nieuwe bril gekocht en voldoen de glazen niet aan jou verwachtingen? Ervaar je klachten als duizeligheid of hoofdpijn? Wij gaan kijken hoe we deze vervelende oogklachten kunnen oplossen. Lees meer »

Wat te doen tegen droge ogen en oogvermoeidheid?

Geschreven op

Heb je een kantoorbaan of zit je voortdurend achter de laptop voor je studie? Wanneer je dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten zoals de computer, tablet of mobiele telefoon, kan dit uiteindelijk leiden tot oogvermoeidheid. Lees meer »

Ontdek de gehele collectie van Dilem en Exalto

Geschreven op

Op zaterdag 5 oktober presenteert Boonstra Brillen & Contactlenzen de gehele collectie monturen van de Franse brillenmerken Dilem en Exalto. Onze deskundige opticiens laten u graag kennismaken met deze moderne en stijlvolle monturen. Lees meer »

DNEye® oogmeetdag in Apeldoorn!

Geschreven op

Wist u dat het belangrijk is om uw ogen periodiek te laten testen? Op dinsdag 1 oktober organiseren wij een exclusieve DNEye® oogmeetdag in onze optiek in Apeldoorn. Voor onze winkel staat een speciale DNEye® caravan opgesteld met daarin de Rodenstock DNEye® scanner. Ma Lees meer »

Het dragen van contactlenzen voor de eerste keer

Geschreven op

Heeft u onlangs gekozen om contactlenzen te dragen in plaats van een bril? Het dragen van lenzen kan voor iedereen de eerste keer spannend zijn. Meestal duurt het ongeveer 1 tot 2 weken dat uw ogen gewend zijn aan het dragen van contactlenzen. Lees meer »

De perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Geschreven op

Het kan een hele zoektocht zijn om de perfecte bril te vinden. Wanneer je een brilmontuur moet gaan kiezen is het verstandig om je te laten adviseren door een opticien. Hij of zij is gespecialiseerd in het zoeken naar het beste montuur. Lees meer »