Nieuws

Scherp zicht bij een laagstaande zon

Geschreven op

Heb jij weleens last van de laagstaande zon? Vooral in het voor- en najaar komt het vaak voor dat je tegen het licht van de laagstaande zon inrijdt. Je knijpt je ogen tot spleetjes en nóg zie je niet veel: de zonsopkomst en -ondergang kunnen prachtig zijn, maar brengen oo... Lees meer »

Voor een haarscherp zicht naar Boonstra Brillen & Contactlenzen

Geschreven op

APELDOORN - Van 13 september tot en met 1 oktober zijn weer de jaarlijkse Oogmeetweken. Ook Boonstra Brillen & Contactlenzen doet hieraan mee. En dat doet de optiekzaak met een versterkt team, want per 1 juli is de zoon van eigenaar Foppe Boonstra, Douwe, in de winkel kom... Lees meer »

Weer fris aan het werk met een computerbril

Geschreven op

Voor de meeste mensen komt de zomervakantie langzaam tot haar einde, de koffers zijn uitgepakt en de wekker staat weer ingesteld. Dat betekent maar één ding: je moet weer aan het werk. Sommige mensen krijgen, wanneer ze na hun vakantie meteen beginnen met werken, ernstige... Lees meer »

Waarom een tweede bril de moeite waard is

Geschreven op

Een tweede bril is niet alleen handig om te hebben maar ook slim. Bijvoorbeeld wanneer u uw normale bril kwijt bent geraakt of vergeten bent. Ook geeft een tweede bril zekerheid voor mensen die veel achter een computer werken of een sport beoefenen om altijd goed en ontsp... Lees meer »

E-Bike collectie van Gloryfy Unbreakable

Geschreven op

De Gloryfy E-bike collectie laat de harten van fietsers sneller kloppen. Onbreekbaar, maximaal draagcomfort dankzij elf aanpasbare veren en gemaakt in Oostenrijk: dat zijn de kenmerken van deze E-Bike collectie. Lees meer »

Tips voor het indoen van je contactlenzen

Geschreven op

Ga je voor het eerst contactlenzen dragen? Het dragen van lenzen kan voor sommige mensen erg spannend zijn. Voornamelijk het indoen van lenzen vinden velen lastig of onprettig in het begin, maar je zult merken dat het steeds meer wendt. Lees meer »

Zien jouw kinderen nog alles scherp?

Geschreven op

Steeds meer kinderen en jongeren worden bijziend. Kinderen met hoge bijziendheid lopen een grotere kans om later slechtziend of blind te worden. Op woensdag 18 mei is er een orthoptist aanwezig bij Boonstra Brillen & Contactlenzen die de ogen van jouw kind gratis kan cont... Lees meer »

Moet je een zonnebril dragen?

Geschreven op

Zonnebrillen zijn een musthave voor elke man en vrouw. Dat geldt voor zonnebrillen zonder sterkte, maar ook zeker voor zonnebrillen op sterkte. Niets is vervelender dan verblind worden door de zon. De meeste mensen weten wel dat je zonder de juiste bescherming door de zon... Lees meer »

Beter zicht door nauwkeuriger oogmeting bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Op donderdag 7 en vrijdag 8 april staat bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan de Mercatorplein 10 in Apeldoorn een bijzondere scanner voor de deur. Het is de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock. Lees meer »

Wat zijn de gevolgen van glaucoom?

Geschreven op

Door het ouder worden neemt de kans op oogziektes zoals staar en glaucoom toe. Bij een jaarlijkse oogmeting kunnen veranderingen in een vroeg stadium worden opgemerkt. In onze nieuwste blog lichten wij de oogaandoening glaucoom uit en de gevolgen van deze vervelende oogaa... Lees meer »