Boonstra Brillen is verhuisd

Misschien heeft u het al gehoord, we gaan verhuizen! Winkelcentrum Oranjerie gaat plaats maken voor nieuwbouw. Met inmiddels de 4e generatie Boonstra aan boord is het tijd om het centrum van Apeldoorn te verlaten.

Wij hebben vanaf 5 januari 2024 een prachtige plek gevonden op winkelcentrum Kerschoten, Mercatorplein 10. Het ligt dichtbij het centrum, we blijven dus in de buurt! Een groot voordeel voor u als klant is dat u uw auto GRATIS achter de winkel kunt parkeren. Ook is er een bushalte bij het plein.

Openingsacties

Wij hebben een mooie openingsactie in januari 2024. Koopt u in januari 2024 een nieuwe bril met Rodenstock glazen, dan krijgt u van ons een upgrade t.w.v. € 100,00 cadeau. Dit houdt in dat u bij de oogmeting een scan met de DNEye scanner laat uitvoeren en deze persoonlijke meetgegevens laat verwerken in de glazen. Hierdoor krijgt u een nog beter en scherper zicht, ook in donkere omstandigheden.

Tijdens de openingsweken kunnen wij de eerste 60 klanten een exclusieve irisfoto cadeau geven, dit is een unieke kans om uw oog als kunstwerk af te laten drukken! Elk detail is zichtbaar op deze foto. U krijgt bij aankoop van een complete bril* een voucher en kunt hiermee een afspraak maken voor het maken van de foto op een later tijdstip.

Irisfoto maken

Komt u een kijkje nemen?

Zaterdag 16 december zijn wij voor het laatst open in onze huidige winkel en op vrijdag 5 januari 2024 openen wij de deuren van onze nieuwe winkel. Komt u een kijkje nemen? De koffie, thee en hetzelfde team staan voor u klaar!

We hopen u binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe locatie op winkelcentrum Kerschoten.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Naar het overzicht