Contactlenzen

met speciale aandacht voor uw ogen

CONTACTLENZEN kopen in apeldoorn

U heeft maar twee ogen en omdat u contactlenzen direct op uw oog draagt, is zorgvuldige omgang met contactlenzen iets wat niet onderschat mag worden. In onze optiek in Apeldoorn hebben we een contactlensspecialist. Wilt u uw zicht met contactlenzen laten controleren (lenscontrole laten uitvoeren)? Boonstra Brillen & Contactlenzen is de contactlensspecialist van Apeldoorn en omgeving.  

Elk oog is anders

Geen oog is hetzelfde, dus daarom vraagt elk oog, ook onze speciale aandacht. Omdat wij een zelfstandige opticien zijn, zijn wij niet gebonden aan één merk, daarom kijken onze vakkundige opticiens altijd welk merk of type lens geschikt is voor uw oog. Wij hebben diverse soorten lenzen in ons assortiment, namelijk: maandlenzen, daglenzen, nachtlenzen en kleurlenzen. Maak online een afspraak, telefonisch (055-5212774) of kom langs in onze optiek in Apeldoorn.

Samenwerking LensOnline

Omdat wij streven naar een ruim en hoogwaardig aanbod contactlenzen, zijn wij sinds 1 augustus 2021 een samenwerking aangegaan met LensOnline, de grootste aanbieder van contactlenzen in de Benelux. Door onze samenwerking met LensOnline bundelen wij onze krachten. Wij blijven u voorzien van maatwerk in oogzorg en LensOnline levert daarbij de beste kwaliteit contactlenzen. Daarnaast brengt deze samenwerking voor u als klant meer voordelen met zich mee. Zo kunnen wij, naast het bieden van een breed assortiment, de lenzen voor gunstige prijzen aanbieden, kunt u uw bestelling makkelijk volgen via een persoonlijk online-account én kunt u bestellingen thuis laten bezorgen.

ALLE TYPE CONTACTLENZEN

U kunt bij ons terecht voor verschillende contactlenzen, maar ze hebben één ding gemeen: de beste zorg van Boonstra.

HARDE, VORMSTABIELE LENS

Boonstra levert vormstabiele (harde) lenzen. Met vormstabiele lenzen is er in sommige gevallen een hogere gezichtsscherpte te halen

ZACHTE LENS

Zachte lenzen zijn verkrijgbaar in 1-dag-lens, maandlenzen en 3-maand-lenzen.

NACHTLENS

Een vormstabiele (harde) lens. Nachtlenzen draagt u ’s nachts waardoor u overdag scherp ziet zonder dat u lenzen in hebt. Niet geschikt voor elk type oog.

ALLE TYPE CONTACTLENZEN

U kunt bij ons terecht voor verschillende contactlenzen, maar ze hebben één ding gemeen: de beste zorg van Boonstra Brillen.