Daglenzen van Dailies

Heeft u weleens overwogen om daglenzen te gebruiken? Tijdens een weekendje weg of de zomervakantie kunnen daglenzen erg handig zijn. Ook wanneer u zich vaak in een stoffige omgeving bevindt of tijdens een verhuizing kan het dragen van daglenzen een uitkomst bieden. Bijkomend voordeel is dat u niet meer hoeft na te denken over het schoonmaken van de contactlenzen.

Ga voor daglenzen op vakantie!

De daglenzen Dailies Aqua Comfort Plus zijn makkelijk in gebruik voor als u op zomer- of wintervakantie gaat. U pakt elke dag een nieuw paar schone lenzen en u bent verzekerd van hygiënisch gebruik en perfect zicht. In vergelijking met maandlenzen hoeft u de contactlenzen niet schoon te maken en kunt u ze na één dag dragen weggooien. Ideaal voor vakantie! 

Voordelen: hele dag uitstekend draagcomfort, dunne lenzen, geen onderhoud (schoonmaken van de lenzen) en geen lenzenvloeistof nodig.

Meer weten over daglenzen?

Uw ogen verdienen enkel het beste met de daglenzen Dailies Aqua Comfort Plus. Vraag naar de voor- en nadelen van het dragen van daglenzen in onze optiek in Apeldoorn of maak een afspraak met onze contactlenzenspecialist. Wij adviseren u graag of deze daglenzen voor u geschikt zijn. 

Dailies daglenzen Boonstra Brillen & Contactlenzen