brillen

HET JUISTE ADVIES VOOR U

Het juiste advies voor een (nieuwe) bril begint vaak al bij de oogmeting. Deze wordt gedaan door gediplomeerde opticiens die meteen al uw specifieke klachten en wensen in kaart brengen. Wordt het een enkelvoudige bril, een multifocale bril of toch wat anders? Welke monturen en welke typen glazen passen het beste bij u? Wij vertellen het u graag! Met onze ervaring en vakmanschap bent u aan het juiste adres.

MONTUREN

Wij hebben een ruime collectie monturen in de winkel die we regelmatig vernieuwen. We bezoeken regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste mode en materialen. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze collectie te komen bekijken. Wij kunnen u namelijk het beste zelf advies geven qua pasvorm, model, materiaal etc. 

Wilt u toch graag online alvast wat ideeën opdoen? Ga dan naar het online bril passen. Indien gewenst kunt u een paar monturen naar onze winkel laten sturen om ze te passen.

GLAZEN

Brillenglazen kunnen aanzienlijk in kwaliteit verschillen. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden. Met het merk RODENSTOCK kiezen wij voor kwaliteit, traditie en zekerheid. Als extra service zijn uw Rodenstock glazen ook nog eens meeverzekerd (vraag naar de voorwaarden). Het is goed om te weten dat wij onze kwaliteit en vakmanschap ook kunnen samenbrengen voor een goede prijs. Zo koopt u bij ons al een complete enkelvoudige bril voor €195,- en een complete multifocale bril hebben wij al vanaf €495,-. En dan hebben we het over een kwaliteitsmontuur met Rodenstockglazen. Compleet met verzekering en gewenningsgarantie.