assortiment brillen

brillen

Er is voor elke omstandigheid, activiteit en trend wel een mooie bril te vinden. De deskundigste opticien van Apeldoorn, Boonstra Brillen & Contactlenzen, heeft diverse brillen in haar assortiment. Of u nu een enkelvoudige bril, multifocale bril, computerbril of sportbril nodig heeft!

Het juiste advies voor een (nieuwe) bril begint vaak al bij de oogmeting. Deze wordt uitgevoerd in onze optiek door gediplomeerde opticiens die meteen al uw specifieke klachten en wensen in kaart brengen. Wordt het een enkelvoudige bril, een multifocale bril of toch wat anders? Welke monturen en welke typen glazen passen het beste bij u? Wij vertellen het u graag! Met onze ervaring en vakmanschap bent u aan het juiste adres. Maak een afspraak of bezoek onze optiek in hartje Apeldoorn!

Enkelvoudige brillen Enkelvoudig glas
Multifocale brillen

multifocaal glas

Kinderbrillen
kinderbrillen

 LeesBRILLEN

leesbril

Beeldschermbrillen

 beeldschermbril

Sportbrillen


 

ZONNEBRILLEN


 

Meekleurende brillenglazen 

meekleurende glazen
 

On the Road brillen

road glazen

Veiligheidsbrillen

veiligheidsbrillen

GLAZEN

Brillenglazen kunnen aanzienlijk in kwaliteit verschillen. Onze opticiens nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden. In onze optiek beschikken wij over een grote collectie brillenglazen. Met het merk RODENSTOCK kiezen wij voor kwaliteit, traditie en zekerheid. Als extra service zijn uw Rodenstock glazen ook nog eens meeverzekerd (vraag naar de voorwaarden).

Het is goed om te weten dat wij onze kwaliteit en vakmanschap ook kunnen samenbrengen voor een goede prijs. Zo koopt u bij ons al een complete enkelvoudige bril voor €199,- en een complete multifocale bril hebben wij al vanaf €549,-. En dan hebben we het over een kwaliteitsmontuur met Rodenstockglazen. Compleet met verzekering en gewenningsgarantie.