assortiment brillen

Brillen voor iedereen

Er is voor iedere (toekomstige) brildrager een mooie bril te vinden. De deskundigste opticien van Apeldoorn, Boonstra Brillen & Contactlenzen, heeft diverse brillen in haar assortiment opgenomen met prachtige kleuren en designs en die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Of u nu een enkelvoudige bril, multifocale bril, zonnebril, computerbril of sportbril nodig heeft: wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe en passende bril.

Brillen Apeldoorn

Het juiste advies voor een (nieuwe) bril begint vaak al bij de oogmeting. Deze wordt uitgevoerd in onze brillenzaak in Apeldoorn door gediplomeerde opticiens die meteen al uw specifieke klachten en wensen in kaart brengen. Wordt het een enkelvoudige bril, een multifocale bril of toch wat anders? Welke bril past het beste bij u? U heeft keuze uit diverse mooie monturen. Ook hebben wij het beste glas met diverse mogelijkheden voor u. Met onze ervaring en vakmanschap bent u aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een gratis oogmeting of bezoek onze optiek in hartje Apeldoorn!

Bekijk hieronder ons assortiment brillen:

Enkelvoudige brillen 

Enkelvoudig glas

Multifocale brillen

multifocaal glas

Meer weten over onze multifocale brillen met multifocale glazen? Lees er hier meer over.

Kinderbrillen
kinderbrillen

 LeesBRILLEN

leesbril

Beeldschermbrillen

 beeldschermbril

Sportbrillen

Ga voor een stoere sportbril
 

ZONNEBRILLEN

De mooiste zonnebrillen

Natuurlijk hebben wij naast onze standaard brillen ook zonnebrillen voor iedere gelegenheid.

Meekleurende brillenglazen 

meekleurende glazen
 

On the Road brillen

road glazen

Duik- en zwembrillen

Zwembrillen van Boonstra Brillen

Veiligheidsbrillen

veiligheidsbrillen

Onze brillenglazen

Brillenglazen kunnen aanzienlijk in kwaliteit verschillen. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen krijgt u altijd brillen van de beste kwaliteit. Onze opticiens nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden van onze glazen. In onze optiek beschikken wij over een grote collectie brillenglazen. Met het merk RODENSTOCK kiezen wij voor kwaliteit, traditie en zekerheid. Als extra service zijn uw Rodenstock glazen ook nog eens meeverzekerd (vraag naar de voorwaarden).

Het is goed om te weten dat wij onze kwaliteit en vakmanschap ook kunnen samenbrengen voor een goede prijs. Zo koopt u bij ons al een complete enkelvoudige bril voor € 199,- en een complete multifocale bril hebben wij al vanaf € 549,-. En dan hebben wij het over een kwaliteitsmontuur met Rodenstock-glazen. Compleet met verzekering en gewenningsgarantie.

Online brillen passen

Wist u ook dat u een gedeelte van onze monturen online kunt passen? In onze online paskamer van Bril Online kunt alvast enkele monturen uitproberen zodat u alvast weet wat u zoekt in de juiste bril. Wij hebben hier een selectie brillen online staan die u zelfs direct al kunt bestellen. Wilt u toch onze gehele collectie bewonderen? Kom dan langs om alle brillen in onze optiek in Apeldoorn te bekijken en te passen!