Kinderbrillen IN APELDOORN

De eerste bril van uw kind is een hele stap. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen nemen wij alle tijd om een goede en passende kinderbril te vinden voor uw zoon of dochter. Een bril waarmee uw kind met een grote glimlach onze optiek uitloopt. 

Bijziendheid afremmen met MYCON GLAZEN

De nieuwe kijkoplossing tegen progressieve myopie bij kinderen: MyCon. De MyCon brillenglazen van Rodenstock zijn speciaal ontworpen voor de correctie van myopie bij kinderen. Deze nieuwe brillenglazen bieden scherp zicht én controleren de toename van bijziendheid tegelijkertijd. MyCon staat voor Myopia Control en helpt al vanaf -0.25 dpt bij progressieve myopie bij kinderen. Wij zijn enorm blij met deze nieuwe kijkoplossing in ons portfolio.

Oogmeting voor kinderen vanaf 10 jaar

Oogmetingen zijn mogelijk vanaf de leeftijd van 10 jaar, waarbij het van belang is om de gezondheid en ontwikkeling van het gezichtsvermogen nauwkeurig te monitoren. Bij de constatering dat een kind voor de eerste keer een bril nodig heeft, is het raadzaam om niet alleen te vertrouwen op de metingen van een opticien, maar ook overleg te plegen met een oogarts. Een oogarts kan een uitgebreide beoordeling van de ogen bieden, eventuele onderliggende problemen diagnosticeren die de visuele beperking kunnen veroorzaken, en adviseren over de beste correctieve maatregelen. Dit zorgt ervoor dat het kind de meest geschikte visuele ondersteuning krijgt en draagt bij aan de algehele gezondheid en ontwikkeling van het zicht op lange termijn 

 

RUIME KEUZE BRILLEN VOOR KINDEREN in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een kinderbril in Apeldoorn? Kom samen met uw zoon of dochter brillen bekijken, passen en uitproberen! Boonstra Brillen & Contactlenzen heeft leuke brillenmerken voor kinderen en tieners, waaronder Vingino Eyewear. Een prachtige collectie kinderbrillen met modieuze, kleurrijke en stoere monturen. Ieder kind kan bij ons een bril vinden die bij hem of haar past. Laat u en uw kind adviseren door onze deskundige opticiens. In onze winkel in Apeldoorn kunt u ook terecht voor een oogmeting voor uw zoon of dochter. Maak voor een oogmeting eenvoudig online een afspraak. Of bel ons via het volgende telefoonnummer: 055 - 5212774.

Vingino kinderbrillen Vingino kinderbrillen Vingino kinderbrillen