Diensten

De deskundige opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen de volgende opticien diensten voor u verzorgen:

Deskundige oogmeting

Oogonderzoek met de DNEye® scanner

ImpressioniST®3

Brillenglazen slijpen

Brillenglazen slijpen doen wij zelf. Wij slijpen uw brillenglazen op maat voor bijna alle brillen en zonnebrillen. Vervolgens worden de brillenglazen geplaatst in een montuur, ook wel centreren genoemd. Dit doen wij in onze brillenzaak in Apeldoorn.

Brillenspray bijvullen

Het goed en regelmatig schoonmaken van de bril is erg belangrijk. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u altijd terecht om uw brillenspray bij te vullen. Onze brillenspray reinigt uw brillenglazen zorgvuldig.

Brilreparaties

Zit één van de neuspads los of is een brillenpootje afgebroken? Of zakt uw bril steeds van uw neus? U kunt altijd terecht bij opticien Boonstra Brillen & Contactlenzen om uw bril te laten repareren. Bij een brilreparatie moet u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van het glas, veren of neuspads. Wij repareren en herstellen enkelvoudige brillen (leesbril en vertebril), multifocale brillen, sportbrillen en zonnebrillen. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze optiek in Apeldoorn om te kijken of uw bril nog te repareren is en wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwe (volledige) bril maken (spoed)

Met onze snelle brilservice ga je binnen één uur naar huis met een bril die speciaal voor jouw ogen is gemaakt. Wij kunnen met spoed een volledige bril leveren die naar uw wensen is.