Diensten

De deskundige opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen de volgende opticien diensten voor u verzorgen:

Deskundige oogmeting

Zicht is één van uw belangrijkste zintuigen. Daarom doen wij geen concessies op het gebied van oogzorg en willen wij u altijd de best mogelijke zichtervaring geven. Wij beschikken over de nieuwste meetapparatuur voor het verrichten van verschillende oogonderzoeken, waaronder de DNEye Scanner van Rodenstock.

Oogonderzoek met de DNEye® scanner

Laat uw ogen regelmatig controleren door een van onze gediplomeerde en ervaren opticiens. Niet alleen voor het bepalen van de juiste sterkte voor een bril, maar ook om inzicht te verkrijgen in de gezondheid van uw ogen. De hypernauwkeurige DNEye® Scanner registreert meer dan duizend meetpunten van uw ogen. Uniek is dat wij zo in staat zijn om de verschillen in uw dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van uw oog mee te nemen om een exact biometrisch oogmodel te maken.

ImpressioniST®3

Met de ImpressionIST® kunnen wij waarden zoals afstand van de pupillen, hoogte van de pupillen ten opzichte van onderkant glas, hoornvliesafstand, hellingshoek en de doorbuiging van het montuur meten. Hierdoor krijgt u niet alleen een nauwkeurig glasadvies, maar kunnen wij deze brillenglazen ook voor u op maat maken.

Brillenglazen slijpen

Brillenglazen slijpen doen wij zelf. Wij slijpen uw brillenglazen op maat voor bijna alle brillen en zonnebrillen. Vervolgens worden de brillenglazen geplaatst in een montuur, ook wel centreren genoemd. Dit doen wij in onze brillenzaak in Apeldoorn.

Brillenspray bijvullen

Het goed en regelmatig schoonmaken van de bril is erg belangrijk. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u altijd terecht om uw brillenspray bij te vullen. Onze brillenspray reinigt uw brillenglazen zorgvuldig.

Brilreparaties

Zit één van de neuspads los of is een brillenpootje afgebroken? Of zakt uw bril steeds van uw neus? U kunt altijd terecht bij opticien Boonstra Brillen & Contactlenzen om uw enkelvoudige en multifocale bril te laten repareren. Bij een brilreparatie moet u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van het glas, veren of neuspads. Wij repareren en herstellen enkelvoudige brillen (leesbril en vertebril), multifocale brillen, sportbrillen en zonnebrillen. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze optiek in Apeldoorn om te kijken of uw bril nog te repareren is en wat de mogelijkheden zijn.

Bril met spoed leveren

Met onze snelle brilservice ga je binnen één uur naar huis met een bril die speciaal voor jouw ogen is gemaakt. Wij kunnen met spoed een volledige bril leveren die naar uw wensen is.