3D-video Meetsysteem met de ImpressionIST®

BRIL AANMETEN MET IMPRESSIONIST® 3

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen is het mogelijk om via het 3D-videomeetsysteem ImpressionIST® bij de berekening van brillenglazen op maat rekening te houden met uw gezichtsvorm. Met het van tevoren aangepaste montuur kijkt u in de spiegel. De camera's maken vervolgens uit meerdere gezichtshoeken opnames. Met deze opnames kunnen wij precies zien wat uw pupilafstand en doorkijkhoogte is. Ook zien onze oogspecialisten hoever het montuur van uw ogen staat, wat de hoek is van de glazen ten opzichte van uw gezicht en wat de hoek van de glazen ten opzichte van elkaar is.

Uitgebreide oogmeting met 3D-stereocameratechnologie

Met de uitkomsten uit het de uitgebreide oogmeting kunnen wij individuele multifocale glazen op maat bestellen bij het gekozen montuur en deze op de juiste manier in uw montuur slijpen. Het resultaat: een perfecte bril op maat gemaakt. Met een op maat aangemeten bril kijkt u volgens ons veel prettiger. 

3D-video oogmeting

Zien wij u binnenkort bij de opticien van Apeldoorn voor een hightech 3D-video oogmeting? Of bent u benieuwd naar de nieuwste vorm van een oogmeting? Maak hier eenvoudig online een afspraak voor een oogcontrole of kom gerust langs. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze moderne oogmeting met behulp van de ImpressionIST® 3.