Enkelvoudige BRIL

Tegenwoordig valt er op het gebied van brillen veel te kiezen. Van enkelvoudige glazen, varifocale glazen tot polariserende glazen. Zelfs bij hoge sterktes hoeft men geen 'jampotglazen' te dragen. Wanneer heb je welke sterkte nodig? We informeren u graag in onze optiek over de enkelvoudige bril met enkelvoudige glazen.

ENKELVOUDIG BRILLENGLAS

Wij, audiciens en opticiens spreken over het brillenglas wanneer we het hebben over 'enkelvoudig'. Enkelvoudig is in principe simpel, omdat het enkel één soort sterkte bevat. Een enkelvoudige bril kan dus een leesbril, verte bril of bril voor autorijden zijn.

VERTE BRILLEN

Voor het corrigeren van de verte zijn er verte brillen. De glazen van een vertebril bevat een sferische sterkte. In sommige gevallen kan er ook nog een cilinder en een as-waarde toegepast zijn.

ENKELVOUDIGE BRIL NODIG?

Heeft u een enkelvoudige bril nodig of wilt u checken of uw huidige enkelvoudige glazen nog bij uw zicht passen? Neem dan contact met ons via 055-5212774 of stuur ons een berichtje via ons contactformulier. U kunt ook onze optiek in Apeldoorn bezoeken voor een persoonlijk en deskundig oogadvies.

Enkelvoudige glazen