Enkelvoudige BRIL

Tegenwoordig valt er op het gebied van brillen veel te kiezen. Van enkelvoudige glazen, multifocale, varifocale glazen tot polariserende glazen. Zelfs bij hoge sterktes hoeft men geen 'jampotglazen' te dragen. Wanneer heeft u welke sterkte nodig? We informeren u graag in onze optiek in Apeldoorn over de enkelvoudige bril met enkelvoudige glazen.

ENKELVOUDIG BRILLENGLAzen

Ziet u van veraf niet scherp? Of ervaart u problemen met het zicht van dichtbij? Met een enkelvoudige bril kunt u op één focuspunt weer scherp zien. Wij, audiciens en opticiens, spreken over het brillenglas wanneer wij het hebben over 'enkelvoudig'. Enkelvoudig is in principe simpel, omdat het enkel één soort sterkte bevat. Een enkelvoudige bril kan dus een leesbril, verte bril of bril voor het autorijden zijn. 

Leesbril

Wanneer u de veertig jaar bent gepasseerd is het goed mogelijk dat het lezen van kleine letters lastiger wordt. Een enkelvoudige leesbril kan de oplossing zijn. Aan de hand van een oogmeting wordt er bepaald welke leessterkte het meest geschikt voor u is.

VERTE BRILLEN

Voor het corrigeren van de verte zijn er verte brillen. De glazen van een vertebril bevat een sferische sterkte. In sommige gevallen kan er ook nog een cilinder en een as-waarde toegepast zijn.

on the road brillen

Daarnaast heeft Boonstra Brillen & Contactlenzen ook speciale brillen voor het autorijden. De glazen zorgen voor minder gevaarlijke schittering en bieden een maximaal gezichtsveld. Hierdoor heeft u prettiger zicht tijdens het autorijden.

ENKELVOUDIGE BRIL NODIG?

Heeft u een enkelvoudige bril nodig of wilt u checken of uw huidige enkelvoudige glazen nog bij uw zicht passen? Neem dan contact met ons via 055-5212774 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. U kunt ook onze optiek in Apeldoorn bezoeken voor een persoonlijk en deskundig oogadvies voor een enkelvoudige bril.

Enkelvoudige glazen