Sportbrillen en fietsbrillen op sterkte

Heeft u een sportbril of fietsbril? Zijn contactlenzen niet handig of gebruikt u die liever niet? Dan kan Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn, een sportbril of fietsbril op sterkte maken. Het aanmeten van een sportbril lijkt veel op het aanmeten van een gewone bril. Echter, wij denken graag met u mee welke sportbril de beste keus is. Zo kunt u ook kiezen uit bepaalde kleuren brillenglazen voor extra contrast. Draagt u een multifocale bril, dan is het belangrijk om te weten welke sport u beoefent en welke kijkafstand hier gebruikelijk voor is. Wij hebben diverse sportieve monturen die geschikt zijn voor het sporten zoals fietsen en hardlopen. Samen met u kijken wij welke sportbril het meest geschikt is.

Sportbrillen van Gloryfy

Gloryfy Unbreakable Eyewear is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De collectie omvat sportbrillen, zonnebrillen en optische brillen en worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in de Oostenrijkse Alpen in het Zillertal. Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. De lenzen zijn optisch verglaasbaar (ook multifocaal) en bieden een contrastrijk en kleurecht zicht. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof. 

sportbrillen-apeldoorngloryfy-sportbrillen-apeldoorn

 

Sportieve brillen en sportbrillen

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunnen wij een complete sportbril op sterkte laten maken. In veel gevallen is het ook mogelijk om kunststof glas zonder curve (of weinig) in te slijpen. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden. Maak alvast online een afspraak voor een uitgebreide oogmeting of bel naar 055 5212774. Wij helpen u graag uw persoonlijke sportprestaties te verbeteren met de juiste kijkoplossing.