Sportbrillen en fietsbrillen op sterkte

Heb je een sportbril of fietsbril? Zijn contactlenzen niet handig of gebruik je die liever niet? Dan kunnen wij een sportbril of fietsbril op sterkte maken. Het aanmeten van een sportbril lijkt veel op het aanmeten van een gewone bril. Echter, wij denken met je mee voor welke activiteiten welke sportbril de beste keus is. Zo kun je ook kiezen een bepaalde kleur glazen voor extra contrast. Draag je een multifocale bril, dan is het belangrijk om te weten welke sport je wilt beoefenen en welke kijkafstand hier gebruikelijk voor is. Wij hebben diverse sportieve monturen die geschikt zijn voor het sporten zoals fietsen en hardlopen. Samen met jou kijken wij wat de perfecte sportbril is voor jou en de sport die je wilt uitoefenen.

Sportieve brillen en sportbrillen

Wij kunnen een complete sportbril op sterkte laten maken. In veel gevallen is het ook mogelijk om kunststof glas zonder curve (of weinig) in te slijpen.

Sportbrillen van Gloryfy

Gloryfy Unbreakable Eyewear is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De collectie omvat sportbrillen, zonnebrillen en optische brillen en worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in de Oostenrijkse Alpen in het Zillertal. Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. De lenzen zijn optisch verglaasbaar (ook multifocaal) en bieden een contrastrijk en kleurecht zicht. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof. 

sportbrillen-apeldoorngloryfy-sportbrillen-apeldoorn