Sportbrillen

Heb je een sportbril nodig? Zijn lenzen niet handig of gebruik je die liever niet? Dan kunnen wij een sportbril op maat maken!

Het aanmeten van een sportbril lijkt veel op het aanmeten van een gewone bril. Echter, we denken met je mee voor welke activiteiten welke sportbril de beste keus is. Zo kun je ook kiezen een bepaalde kleur glazen voor extra contrast. Draag je een multifocale bril, dan is het belangrijk om te weten welke sport je wilt beoefenen en welke kijkafstand hier gebruikelijk voor is.

We hebben diverse monturen die geschikt zijn voor het sporten. Samen met jou kijken we wat de perfecte keus is voor jou en de sport die je wilt uitoefenen.

RayBan sportieve brillen en Serengeti sportbrillen

Voor de merken Serengeti en RayBan kunnen we een complete sportbril op sterkte laten maken. In veel gevallen is het ook mogelijk om kunststof glas zonder curve (of weinig) in te slijpen. Enkele sportieve RayBan en Serengeti zonnebrillen kunnen ook op sterkte gemaakt worden, zelfs als deze curve (bolle of kromme) glazen hebben.

RAYBAN sportieve brillen

Ray Ban Rb3498Rb 3566-ch 014/A3

Model: Rb3498                                                    Model: Rb 3566-ch 014/A3                                    

Serengetti sportbrillen

 

serengeti bormio 8167

Model: Bormio 8167

Ofar sportbrillen

Ofar heeft verschillende sportbrillen en is een goede keus voor als je een sportbril op sterkte wilt hebben. Zo zijn er metalen monturen met veren (pootjes) die rond aflopen achter de oren, zodat het extra stevig blijft zitten. Ook is er een sportiever model verkrijgbaar (ZO-1001). Dit is een lichtgewicht en breukbestendig montuur en wordt geleverd met drie verwisselbare polycarbonaat fronten voor alle weersomstandigheden. Hierachter zit een transparant montuurtje waarin we glazen op sterkte kunnen slijpen.

ofar-sp-1033cofar zo-1001a

Model: SP-1033c                                           Model: ZO-1001a

 

Ofar inleg sportbril