Gloryfy Unbreakable Eyewear

Gloryfy Unbreakable Eyewear is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De collectie omvat sportbrillen, zonnebrillen en optische brillen en worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in de Oostenrijkse Alpen in het Zillertal. Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. De lenzen zijn optisch verglaasbaar (ook multifocaal) en bieden een contrastrijk en kleurecht zicht. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof.

Sportbrillen op sterkte Apeldoorn

Heeft u een sportieve levensstijl of sport u graag in uw vrije tijd? U gelooft het pas als u deze unieke sportbrillen voelt en ziet, dus kom snel naar onze brillenwinkel in Apeldoorn en overtuig uzelf van de kwaliteit van dit prachtige merk Gloryfy Unbreakable Eyewear. De opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen nodigen u graag uit in onze optiek in Apeldoorn en adviseren u hier graag meer over.

Sporten met een sportbril

Wilt u meer weten over het sporten met een sportbril? Lees meer over het dragen van een sportbril in onze blog. Hierin geven wij vijf redenen om te sporten met een sportbril of sportieve bril.

gloryfy sportbrillen boonstra brillen