Zonnebrillen

Voor de modernste zonnebrillen gaat u naar Boonstra in Apeldoorn

Ook op
sterkte

Zonnebrillen

Of u nu op zoek bent naar een klassiek Aviator montuur van Ray-Ban, de nieuwste stijl van Serengeti Eyewear of een stijlvolle zonnebril van INVU? Boonstra Brillen & Contactlenzen biedt u heel veel soorten moderne en stijlvolle zonnebrillen van Serengeti, Ray Ban en andere merken. Al onze merk zonnebrillen zijn uit voorraad leverbaar en klaar voor gebruik. Gepolariseerde, gekleurde, of spiegelende glazen, u vindt ze in onze optiek in Apeldoorn. Bij Boonstra Brillen is een zonnebril op sterkte ook mogelijk.

DE NIEUWSTE zonnebrillen VAN DE BESTE MERKEN

Bent u van plan om binnenkort een zonnebril te kopen? Of zoekt u een zonnebril die geschikt is voor de wintersport (voor op de piste)? Bezoek onze optiek in Apeldoorn (winkelcentrum Kerschoten) en ontdek de nieuwste monturen van de door ons geselecteerde merken. Onze deskundige opticiens helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe zonnebril. Maak alvast online een afspraak voor een uitgebreide oogmeting of bel naar 055 5212774.

Ray-Ban

De nieuwste monturen van Ray-Ban bij Boonstra Brillen in Apeldoorn

 

Serengeti

Serengeti zonnebrillen bij Boonstra Brillen - opticien Apeldoorn

ZONNEBRIL OP STERKTE

Voor een brildrager is een zonnebril op sterkte een must-have. Het spreekt voor zich, dat Boonstra Brillen & Contactlenzen uw zonnebril op sterkte kan leveren, met de kwaliteit die u van Boonstra Brillen gewend bent. Laat u in onze optiek in het centrum van Apeldoorn persoonlijk adviseren.