Ray-Ban zonnebrillen

Is het tijd voor een nieuwe zonnebril (op sterkte)? Ray-Ban is hét brillenmerk onder jongeren en het bekendste brillenmerken is een echte trendsetter. Het merk brengt ieder jaar een uitgesproken monturen op de markt waar flexibele en lichte materialen in worden verwerkt, zoals carbon fiber. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn kunt u kennis maken met de originele iconen van Ray-Ban: The Aviator, The Wayfarer en The Clubmaster. Daarnaast bieden de brillenglazen van Ray-Ban optimale bescherming tegen UV-straling en ook schitteringen en weerkaatsing worden tegengehouden.

Geniet in de zon met een zonnebril van Ray-Ban

De prachtige monturen van Ray-Ban beschikken over een unieke kleurencombinaties en een stoer uiterlijk. Wij hebben zowel Ray-Ban zonnebrillen voor mannen als vrouwen in onze collectie opgenomen. Laat u inspireren door de nieuwste en iconische modellen van Ray-Ban. Bezoek onze optiek in Apeldoorn en ontdek de nieuwste Ray-Ban zonnebrillen van dit moment. Maak eenvoudig online alvast een afspraak om een montuur te passen.

zonnebrillencollectie ray-ban

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn, vind u een veelzijdige zonnebrillencollectie, leverbaar in diverse sterktes en altijd met 100 procent UV-bescherming. Wij zijn trots dat wij aangemerkt zijn als een gecertificeerde winkel in Apeldoorn die officiële Ray-Ban zonnebrillen verkoopt. Maak online een afspraak of bel ons 055-5212774.

Boonstra Brillen Ray-Ban zonnebrillen