Win een Le Zen met uw Serengeti zonnebril

Duik deze zomer stijlvol de zon in met de exclusieve zonnebrillencollectie van Serengeti, verkrijgbaar bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn. Serengeti staat bekend om haar superieure kwaliteit en innovatieve lens-technologie die niet alleen uw ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen, maar ook het contrast en de helderheid verbetert voor een ongeëvenaarde kijkervaring. Of u nu een fervent autoliefhebber bent die de weg op gaat of iemand die graag geniet van het buitenleven, een Serengeti zonnebril is uw ideale partner onder de zon.

Superieure bescherming en stijl

Bij Boonstra Brillen begrijpen we dat een zonnebril meer is dan een accessoire; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Daarom bieden wij een breed scala aan stijlen van Serengeti, van klassieke designs tot moderne frames, die allemaal beloven uw zomerlook naar een hoger niveau te tillen.

Exclusieve Le Zen actie bij Boonstra Brillen

Om deze zomer extra speciaal te maken, hebben we bij Boonstra Brillen een onweerstaanbare actie. Bij aankoop van een zonnebril van Serengeti maakt u in de maanden april, mei en juni kans op een Le Zen, een unieke wijnkoeler met een rustieke uitstraling die elke zomeravond omtovert tot een zen-moment. Perfect voor die gezellige avonden met vrienden of een romantische zonsondergang op het strand met uw geliefde.

Maak uw zomer onvergetelijk

Mis deze kans niet en bezoek Boonstra Brillen & Contactlenzen vandaag nog. Wij zijn vanaf begin dit jaar te vinden in winkelcentrum Kerschoten. Ontdek de perfecte Serengeti zonnebril voor u en wie weet bent u de gelukkige eigenaar van een prachtige Le Zen. Laat de zomer maar beginnen!

Le Zen winnen bij Boonstra Brillen

Naar het overzicht