Nieuws

8 dingen die als (contact)lenzendrager niet moet doen

Geschreven op

Nederland telt ongeveer één miljoen brildragers of dragers van contactlenzen. Het aantal mensen die een bril of contactlenzen heeft steeg de afgelopen tien jaar met vier procent. Oogontstekingen komen steeds vaker voor bij de jongere generatie. I Lees meer »

De zonnebrillentrends voor 2018

Geschreven op

De eerste zomerse dagen hebben we al achter de rug en dat betekent dat de komende zomer veel goeds gaat betekenen. Heeft u al een zonnebril voor de komende zomer gevonden? Zo niet, dan geven onze opticiens hieronder een overzicht van de laatste trends van zonnebrillen ter... Lees meer »

19 en 20 april DNEye Dagen

Geschreven op

IK ZIE, IK ZIE… WAT JIJ NIET ZIET EN HET IS OOGMETING 3.0 Op 19 en 20 april organiseren wij de exclusieve DNEye® oogmeetdagen in onze optiek in Apeldoorn. Graag nodigen onze opticiens u uit voor een uniek oogonderzoek met een nieuw en revolutionair oogmeetapparaat, de DNE... Lees meer »

De Franse Dagen

Geschreven op

Op woensdag 15 tot en met zaterdag 17 maart organiseert Boonstra Brillen & Contactlenzen de Franse dagen. Deze drie dagen staan geheel in het teken van de Franse merken Dilem en Oxibis. De gehele collectie van Oxibis en Dilem worden tijdens deze driedaagse in onze optiek... Lees meer »

8 situaties die elke brildrager herkent

Geschreven op

Je bril zoeken zonder dat je iets ziet, drie zoenen geven met een bril en de vraag waarom je geen lenzen draagt zijn typische situaties die je als brildrager vast weleens meemaakt. Herken jij je ook als brildrager in de volgende acht situaties? Situatie 1: Lees meer »

Het leven door een oranje, blauwe of roze bril...

Geschreven op

Trendwatchers en mode-experts verwachten dat de komende lente en zomer in het teken zullen komen te staan van pasteltinten, naturellen (natuurlijke kleuren) en een selectie van basiskleuren (zwart en wit). Brillen worden vaak gezien als een echt modeaccessoire, maar naast... Lees meer »

Zijn wortels echt goed voor uw ogen?

Geschreven op

Iedereen kent ongetwijfeld de uitspraak: “Eet wortels want dat is goed voor je ogen". Met dit argument zijn hele volkstammen aangezet tot het eten van worteltjes. Maar dat worteltjes goed zijn voor uw ogen is geen fabel! W Lees meer »

Win Actie 'In 2018 zie ik ...'

Geschreven op

De Win Actie is verlopen. Lees meer »