Nieuws

Steeds meer kinderen hebben een bril nodig

Geschreven op

In Nederland zijn er steeds meer kinderen tussen de 5 en 12 jaar die slechte ogen hebben. Hierdoor hebben kinderen ook steeds vaker een bril of contactlenzen nodig om dichtbij en veraf beter te kunnen zien. Lees in onze nieuwste blog waarom steeds meer kinderen een bril n... Lees meer »

Second Opinion Weken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Heb je onlangs elders een nieuwe bril gekocht en voldoen de glazen niet aan jou verwachtingen? Ervaar je klachten als duizeligheid of hoofdpijn? Wij gaan kijken hoe we deze vervelende oogklachten kunnen oplossen. Lees meer »

Wat te doen tegen droge ogen en oogvermoeidheid?

Geschreven op

Heb je een kantoorbaan of zit je voortdurend achter de laptop voor je studie? Wanneer je dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten zoals de computer, tablet of mobiele telefoon, kan dit uiteindelijk leiden tot oogvermoeidheid. Lees meer »

Ontdek de gehele collectie van Dilem en Exalto

Geschreven op

Op zaterdag 5 oktober presenteert Boonstra Brillen & Contactlenzen de gehele collectie monturen van de Franse brillenmerken Dilem en Exalto. Onze deskundige opticiens laten u graag kennismaken met deze moderne en stijlvolle monturen. Lees meer »

DNEye® oogmeetdag in Apeldoorn!

Geschreven op

Wist u dat het belangrijk is om uw ogen periodiek te laten testen? Op dinsdag 1 oktober organiseren wij een exclusieve DNEye® oogmeetdag in onze optiek in Apeldoorn. Voor onze winkel staat een speciale DNEye® caravan opgesteld met daarin de Rodenstock DNEye® scanner. Ma Lees meer »

Het dragen van contactlenzen voor de eerste keer

Geschreven op

Heeft u onlangs gekozen om contactlenzen te dragen in plaats van een bril? Het dragen van lenzen kan voor iedereen de eerste keer spannend zijn. Meestal duurt het ongeveer 1 tot 2 weken dat uw ogen gewend zijn aan het dragen van contactlenzen. Lees meer »

De perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Geschreven op

Het kan een hele zoektocht zijn om de perfecte bril te vinden. Wanneer je een brilmontuur moet gaan kiezen is het verstandig om je te laten adviseren door een opticien. Hij of zij is gespecialiseerd in het zoeken naar het beste montuur. Lees meer »

4 tips om als lenzendrager op vakantie te gaan

Geschreven op

Heb je al een vakantie geboekt naar eer zomerse bestemming of ga jij dit binnenkort doen? Als lenzendrager is het belangrijk om je goed voor te bereiden op de vakantie, bijvoorbeeld door extra lenzenvloeistof en reserve lenzen mee te nemen. Lees meer »

Feit of fabel? Weetjes over je ogen

Geschreven op

Welke oogweetjes zijn waar en welke niet? Je hebt vast wel eens gehoord dat je van te veel kijken naar beeldschermen vierkante ogen kunt krijgt. Na het lezen van deze blog weet je welke uitspraken je wel of niet moet gaan geloven. Lees meer »

De zonnebrillen trends van 2019

Geschreven op

De lente is officieel begonnen en de zonnige dagen komen er weer aan! Heb je nog geen nieuwe zonnebril voor het komende seizoen? Geen stress, wij beschikken over een groot assortiment zonnebrillen. Om je te ondersteunen in het maken van een keuze, hebben wij de zonnebrill... Lees meer »