Wintersale bij Boonstra Brillen

Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie monturen van 2023 hebben wij vanaf dinsdag 3 januari tot en met zaterdag 28 januari 2023 WINTERSALE bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn. Profiteer van kortingen tot maar liefst 75% op een selectie van onze monturen van bekende merken als Rodenstock, Look Eyewear en Brett Eyewear.

Tot wel 75% korting

In de maand januari geven wij KORTINGEN tot maar liefst 75% op een groot deel van onze collectie monturen. Maak gebruik van dit voordeel en kom snel kijken. Hoe eerder u langskomt, hoe meer keuze er is. Een deskundige oogmeting hoort er vanzelfsprekend bij. Maak telefonisch of online een afspraak voor een oogmeting.

Besparen in een dure tijd

Boodschappen, brandstof en vooral energie: bijna alles is de laatste maanden duurder geworden. December is vaak een dure maand en een aanslag op de portemonnee. Daarom willen wij u erop wijzen dat u bij ons het gehele jaar kunt profiteren van 60% korting op uw tweede paar brillenglazen. Dit geldt uitsluitend op brillenglazen van het merk Rodenstock.

Look twice actie

Een extra bril is geen overbodige luxe. Als u bij ons een nieuwe bril koopt, krijgt u bij aanschaf van een tweede bril 60% korting op de tweede paar brillenglazen. Dezelfde kwaliteit glazen en kijkcomfort, maar dan voor minder dan de helft. Een meekleurende zonnebril of een computerbril voor uw werk erbij wordt dan wel heel aantrekkelijk, nietwaar?

Nieuwe look in 2023

Trakteer uzelf in 2023 op een nieuwe look bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn (winkelcentrum Kerschoten). Profiteer van onze opruiming en/of koop extra voordelig een reservebril, een bril voor naast uw contactlenzen, een sportbril, beeldschermbril, zonnebril op sterkte of een bril omdat u van afwisseling houdt. Wij hebben altijd een bril die bij u past!

Naar het overzicht