BRETT brillen

Boonstra Brillen heeft haar collectie brillen uitgebreid met de stoere monturen van het Franse brillenlabel BRETT Eyewear. De monturen van het modebewuste label waren voorheen niet in Nederland te koop. BRETT brillen staan bekend om haar contrasterende ontwerpen en weet menig man mee te nemen én vast te houden in haar oogstrelende wereld van stoere designs en gewaagde combinaties.

BRETT: voor de gentleman en bad boy

De brillen van BRETT passen zowel bij een zakelijk gesprek en een stijlvol pak als bij een stoere motor en een leren jack. Hiermee zijn de eyecatchers van het label geschikt voor zowel de gentleman als de bad boy. Zeer veelzijdig dus en allesbehalve saai te noemen. Houdt u van een goede kledingstijl en van mooie, kwalitatief hoogwaardige spullen? Dan mag een bril van dit merk niet ontbreken in uw accessoire-verzameling.

Brillen die spreken in tegenstellingen en contrasten

De designs van het Franse merk kenmerken zich door contrastrijke brillen die gewaagd mooi zijn. Wat aan de voorzijde stijlvol en ingetogen oogt, is aan de zijkant juist zwaar en grof. It’s all about perspective - en daarmee weet BRETT zich in de verzadigde markt van brillen zonder enige moeite te onderscheiden.

Waar de naam ‘BRETT’ vandaan komt? Dat is simpel. Het merk is namelijk vernoemd naar één van de hoofdrolspelers uit de serie The Persuaders, Brett Sinclair. Deze serie was in de jaren ’70 een doorslaand succes. De echte heer Brett beleefde veel avonturen met de andere hoofdrolspeler Danny Wilde, een echte bad boy. De persoonlijkheden van de mannen vatten het merk perfect samen. De brillen en zonnebrillen hebben ‘keurige’ designs, maar ook een stoer en edgy randje.

bRETT BRILLEN APELDOORN

Of u ’s ochtends nu op de motor stapt om te cruisen of strak in pak onderweg bent naar uw werk, één ding is zeker: de juiste BRETT bril versterkt uw persoonlijkheid en imago. De combinatie van bescheiden ontwerpen en zeer uitgesproken modellen zorgt ervoor dat elke man zijn perfecte brillenmatch zal vinden. Wij zijn heel erg blij het Franse label te mogen aanbieden en weten zeker dat ook u gaat stralen bij het zien van de trendy en sprekende monturen.

Bent u benieuwd naar de nieuwste aanwinsten van Boonstra brillen en Contactlenzen? Wij nodigen u van harte uit om de collectie van BRETT te komen bekijken. Natuurlijk staan wij paraat om samen met u de perfecte bril te vinden, zodat u stralend onze winkel in Apeldoorn zal verlaten. Zien wij u binnenkort? Wij staan in ieder geval klaar met heel veel enthousiasme en een goede kop koffie!

Brett brillen verkrijgbaar bij Boonstra Brillen in Apeldoorn