Waarom een tweede bril de moeite waard is

Een tweede bril is niet alleen handig om te hebben maar ook slim. Bijvoorbeeld wanneer u uw normale bril kwijt bent geraakt of vergeten bent. Ook geeft een tweede bril zekerheid voor mensen die veel achter een computer werken of een sport beoefenen om altijd goed en ontspannen te zien.

Reservebril is altijd handig

Het is altijd vervelend wanneer er iets met uw bril gebeurt. Het is fijn om een extra exemplaar achter de hand te hebben zodat u niet hoeft rond te lopen met verminderd zicht. U kunt de extra bril op een vaste plek neerleggen, bijvoorbeeld één thuis en de andere op kantoor.

Reservebril verplicht in het buitenland

In een aantal vakantielanden, waaronder Duitsland, Italië en Spanje, is het verplicht om een reservebril in de auto te hebben. Dit geldt zowel voor bril- als lensdragers. U kunt een boete riskeren als u geen reservebril bij u heeft.

Naast het hebben van een standaard reservebril kunt u ook kijken naar speciale brillen voor bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld tijdens het sporten of geschikt voor computerwerk.

Bril speciaal voor sporten

Gaat u graag sporten maar loopt uw bril het risico om tijdens de activiteit beschadigd te raken? Dan kunt u het beste een extra bril kopen die geschikt is om mee te sporten. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen kunt u een ruim assortiment sportbrillen vinden. U kunt diverse monturen proberen en zo kijken wat voor u geschikt is tijdens het bewegen.

Beeldschermbril is populair

Een computerbril lijkt in vele opzichten op een multifocale bril, doordat er verschillende sterktes in het glas zijn verwerkt. Echter, met een computerbril bent u ook verzekerd van een goede kijkhouding. Het kijken naar beeldschermen kan belastend zijn voor uw ogen. Het dragen van een speciale computerbril zorgt voor een prettig zicht vanwege een speciale blue coating.

Zonnebrillen zijn een musthave

Om uw ogen te beschermen tegen schadelijk UV-licht is het van belang om een zonnebril te dragen. Niet alleen in de zomer is de zon schadelijk, maar ook in de winter bij sneeuwval kan er veel uv-licht teruggekaatst worden in uw ogen. In onze winkel vindt u een ruim assortiment zonnebrillen volgens de laatste modetrends.

Speciale acties bij Boonstra Brillen

Bent u op zoek naar een (tweede) bril? Kom langs bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, gevestigd in Apeldoorn (winkelcentrum Kerschoten). Onze vakkundige opticiens helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte (tweede) bril. Bij aanschaf van een tweede bril ontvangt u 50% korting op het tweede paar glazen. Dit geldt uitsluitend op brillen met Rodenstock glazen.

Verder kunt u ook profiteren van de Sunny Day actie van Rodenstock, namelijk het tweede glas gratis. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 055 5212774.

tweede bril kopen in apeldoorn

Naar het overzicht