Lichte brillen van Rodenstock garanderen uniek comfort

Met de ambitie om zich te concentreren op de essentie, presenteert Rodenstock een reeks lichte ‘Ultimate Lightness’ brillen met - inderdaad - zo min mogelijk materiaal. Een eenvoudig en betekenisvol concept, waarbij moderne vormen en doordachte details zorgen voor een ware ‘draagervaring’. Wees welkom om het zelf te ontdekken bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn.

Essentie van het ontwerp

Een opvallend ontwerp, gecreëerd met focus op eenvoud met moderne vormen en doordachte details, zijn de kenmerken van deze nieuwe serie. Met zo weinig mogelijk materiaal als basis, vormt deze collectie de perfecte match voor dames en heren die de voorkeur geven aan minimalisme. Less is écht more, een gouden formule waar zelfs de meest ervaren brildrager aangenaam door wordt verrast.

Licht draagcomfort

De lichte brillen uit de ‘Ultimate Lightness' serie wegen zo licht als een veertje: slechts 4,75 gram, dankzij de constructie van hoogwaardig titanium. Er is een brede selectie van meer dan tien modellen en met meerdere kleurmogelijkheden.

Ultimate Lightness correctiebrillen van Rodenstock verkrijgbaar bij Boonstra Brillen in Apeldoorn

Mogelijkheid tot personaliseren

De consument kan zijn bril deels personaliseren doordat de kleur van het nylordraad vrij gekozen kan worden. Verkrijgbaar in een palet van acht prachtige gangbare tinten, variërend van subtiele nuances tot actuele trendkleuren. Van cashmere rose tot dazzling blue en caviar; als je van kleur houdt, dan is deze serie echt iets voor de trendy brildrager.

Ultimate Lightness brillen zijn:

  • Aanpasbaar met verschillende gekleurde nylordraden
  • Modieus en elegant design voor mannen en vrouwen
  • Maximale lichtgewicht constructie
  • Kleurrijke details met bijpassende metallic kleuren
  • Lichtheid door semitransparante acetaat details

Maak kans op een luchtballonvaart

Bijna iedereen droomt ervan eens te kunnen vliegen. Met het maken van een ballonvaart komt u heel dicht bij dat gevoel. In een luchtballon, hoog in de lucht, ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid. Wij als partner van Rodenstock geven gegarandeerd een luchtballonvaart weg. Bij aankoop van een montuur uit deze collectie maakt u kans op ballonvaart. Geldt alleen bij aanschaf van een complete bril en niet i.c.m. met andere acties. De actie loopt tot en met 15 juli 2023.

Ultimate Lightness collectie Apeldoorn

Ga jij voor een minimalistische look?

Heeft u een voorkeur voor lichte brillen én een minimalistische look? Dan laten we u met alle plezier kennis maken met onze persoonlijke selectie Rodenstock brillen. Niet voor niets zijn wij in de omgeving van Apeldoorn dé opticien voor diverse A-merken. Wandel dus gerust eens binnen bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn (winkelcentrum Kerschoten), voor een gedegen advies op maat. Maak online een afspraak om een bril uit te zoeken.

Naar het overzicht