Nieuws

De juiste sportbril kiezen: waar moet je op letten?

Geschreven op

Een goede sportbril is essentieel voor elke sporter. Het biedt niet alleen bescherming tegen zon en wind, maar kan ook helpen om beter te presteren door het verbeteren van contrast en scherpte. Maar hoe kies je nu de juiste sportbril? Lees meer »

Brillentrends van 2023

Geschreven op

Brillen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een statement maken als het gaat om mode en stijl. Of je nu op zoek bent naar een klassiek montuur of iets nieuws en gedurfds, deze brillentrends zullen je zeker inspireren. Lees meer »

Wintersale bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie monturen van 2023 hebben wij vanaf dinsdag 3 januari tot en met zaterdag 28 januari 2023 WINTERSALE bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn. Profiteer van kortingen tot maar liefst 75% op een selectie van onze monturen... Lees meer »

Zie jij slechter in het donker?

Geschreven op

Door het verzetten van de klok is het tijdens de avondspits een stuk donkerder in vergelijking tijdens zomertijd. Sommige autobestuurder zien daardoor ineens een stuk minder goed. Niet alleen omdat het donkerder is, maar omdat ze symptomen van nachtblindheid hebben. Lees meer »

Contactlenzen dragen tijdens de herfst

Geschreven op

Draag je contactlenzen? Dan biedt de herfst jouw als lensdrager vele voordelen. Je hebt bijvoorbeeld geen last van irritante regendruppels op je bril en ook niet van een beslagen bril als je van buiten naar binnen loopt. Lees meer »

Vierde generatie bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Het vinden van een geschikte opvolger voor je winkel kan enorm lastig zijn, ook voor optiekers. Helaas resulteert dit er in dat er winkels te koop komen te staan en de familienaam verdwijnt. Voor Boonstra Brillen in Apeldoorn is daar geen sprake van: Lees meer »

Scherp zicht bij een laagstaande zon

Geschreven op

Heb jij weleens last van de laagstaande zon? Vooral in het voor- en najaar komt het vaak voor dat je tegen het licht van de laagstaande zon inrijdt. Je knijpt je ogen tot spleetjes en nóg zie je niet veel: de zonsopkomst en -ondergang kunnen prachtig zijn, maar brengen oo... Lees meer »

Voor een haarscherp zicht naar Boonstra Brillen & Contactlenzen

Geschreven op

APELDOORN - Van 13 september tot en met 1 oktober zijn weer de jaarlijkse Oogmeetweken. Ook Boonstra Brillen & Contactlenzen doet hieraan mee. En dat doet de optiekzaak met een versterkt team, want per 1 juli is de zoon van eigenaar Foppe Boonstra, Douwe, in de winkel kom... Lees meer »

Weer fris aan het werk met een computerbril

Geschreven op

Voor de meeste mensen komt de zomervakantie langzaam tot haar einde, de koffers zijn uitgepakt en de wekker staat weer ingesteld. Dat betekent maar één ding: je moet weer aan het werk. Sommige mensen krijgen, wanneer ze na hun vakantie meteen beginnen met werken, ernstige... Lees meer »

Waarom een tweede bril de moeite waard is

Geschreven op

Een tweede bril is niet alleen handig om te hebben maar ook slim. Bijvoorbeeld wanneer u uw normale bril kwijt bent geraakt of vergeten bent. Ook geeft een tweede bril zekerheid voor mensen die veel achter een computer werken of een sport beoefenen om altijd goed en ontsp... Lees meer »