Nieuws

Oogzorgweken bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Het is gebleken dat het risico op oogaandoeningen toeneemt naarmate wij ouder worden. Wij adviseren u om regelmatig een professioneel oogonderzoek te laten uitvoeren. Mensen hebben vaak niet in de gaten dat ze slechter zien. Lees meer »

4 tips hoe u uw ogen in goede conditie kan houden

Geschreven op

Wij brengen allemaal dagelijks veel uren door achter een mobiele telefoon, laptop of tablets. Echter, kan dit leiden tot vervelende oogklachten zoals bijziendheid of droge ogen. Uw ogen zijn erg waardevol, maar hier staan wij niet altijd bij stil. Lees meer »

Druppeloplossing voor beslagen brillenglazen

Geschreven op

Last van beslagen brillenglazen? De speciale druppels Nano Magic voorkomen condensvorming. Een mooie oplossing voor brildragers die nu een mondkapje dienen te dragen tijdens werk of in het openbaar vervoer. De Nano Magic druppels van Rodenstock (fabrikant van brillenglaze... Lees meer »

LookAdd Roadshow bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Elke dag een andere bril Wilt u ook elke dag een andere bril? Wilt u alle Add's in het echt zien? Met de magnetisch verwisselbare covers van LookAdd is het mogelijk om elke dag een andere bril te creëren. Boonstra Brillen organiseert samen met LookAdd een speciale LookAdd... Lees meer »

Look Twice actie bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Tot ziens! Dat zeggen we altijd tegen onze klanten, als u een bezoek aan onze winkel heeft gebracht. Wij zien u namelijk graag terug. En dat dit geen vanzelfsprekendheid is, werd ons maar al te zeer duidelijk met de recente ontwikkelingen rondom COVID-19. Lees meer »

Boonstra Brillen & Contactlenzen tijdelijk gesloten

Geschreven op

Met pijn in ons hart hebben wij moeten beslissen om onze winkel tijdelijk te sluiten. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van u als klant en van ons team, sluiten wij vanaf dinsdag 24 maart tijdelijk onze deuren. Lees meer »

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Geschreven op

update 17 maart Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de daarop genomen maatregelen willen wij de volgende informatie graag met u delen. De gezondheid van onze klanten en werknemers staat namelijk voorop. Lees meer »

4 weetjes over contactlenzen

Geschreven op

4 weetjes over contactlenzen Heeft u uzelf wel eens afgevraagd of contactlenzen iets voor u is? Of draagt u al jaren lenzen? In onze nieuwste blog lichten wij vier weetjes over contactlenzen uit. Veel topsporters dragen lenzen Contactlenzen dragen tijdens het sporten is g... Lees meer »

Waarom een periodieke oogmeting verstandig is

Geschreven op

Wanneer zijn uw ogen voor het laatst gecontroleerd? Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn, adviseert u om minimaal één keer per jaar uw ogen te laten controleren bij een gediplomeerde opticien. I Lees meer »

Spectaculaire opruiming bij Boonstra Brillen

Geschreven op

Grote opruiming tot 75% In het nieuwe jaar begint Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien in Apeldoorn, met een grote opruiming van 7 tot en met 18 januari 2020. De huidige collectie correctie- en zonnebrillen zal worden aangevuld met nieuwe monturen. Lees meer »