Nieuws

19 en 20 april DNEye Dagen

Geschreven op

IK ZIE, IK ZIE… WAT JIJ NIET ZIET EN HET IS OOGMETING 3.0 Op 19 en 20 april organiseren wij de exclusieve DNEye® oogmeetdagen in onze optiek in Apeldoorn. Graag nodigen onze opticiens u uit voor een uniek oogonderzoek met een nieuw en revolutionair oogmeetapparaat, de DNE... Lees meer »

De Franse Dagen

Geschreven op

Op woensdag 15 tot en met zaterdag 17 maart organiseert Boonstra Brillen & Contactlenzen de Franse dagen. Deze drie dagen staan geheel in het teken van de Franse merken Dilem en Oxibis. De gehele collectie van Oxibis en Dilem worden tijdens deze driedaagse in onze optiek... Lees meer »

8 situaties die elke brildrager herkent

Geschreven op

Je bril zoeken zonder dat je iets ziet, drie zoenen geven met een bril en de vraag waarom je geen lenzen draagt zijn typische situaties die je als brildrager vast weleens meemaakt. Herken jij je ook als brildrager in de volgende acht situaties? Situatie 1: Lees meer »

Het leven door een oranje, blauwe of roze bril...

Geschreven op

Trendwatchers en mode-experts verwachten dat de komende lente en zomer in het teken zullen komen te staan van pasteltinten, naturellen (natuurlijke kleuren) en een selectie van basiskleuren (zwart en wit). Brillen worden vaak gezien als een echt modeaccessoire, maar naast... Lees meer »

Zijn wortels echt goed voor uw ogen?

Geschreven op

Iedereen kent ongetwijfeld de uitspraak: “Eet wortels want dat is goed voor je ogen". Met dit argument zijn hele volkstammen aangezet tot het eten van worteltjes. Maar dat worteltjes goed zijn voor uw ogen is geen fabel! W Lees meer »

Win Actie 'In 2018 zie ik ...'

Geschreven op

De Win Actie is verlopen. Lees meer »