E-Bike collectie van Gloryfy Unbreakable

De Gloryfy E-bike collectie laat de harten van fietsers sneller kloppen. Onbreekbaar, maximaal draagcomfort dankzij elf aanpasbare veren en gemaakt in Oostenrijk: dat zijn de kenmerken van deze E-Bike collectie. De zonnebrillen van Gloryfy Unbreakable zijn perfecte metgezellen voor elke fietstocht – of de tocht nu in de stad of door de natuur gaat. Alle modellen in de collectie zijn uitgerust met de gloednieuwe Gloryfy Transformer Harmony Lens.

Elektrische fietsen zijn erg populair

Al geruime tijd zijn het niet alleen sportievelingen die zich tot elektronisch aangedreven fietsen wenden, zoals de cijfers dat ook bewijzen. In Nederland werden in 2020 in totaal meer dan vijfhonderdduizend e-bikes verkocht. De elektrisch fiets is al goed voor de helft van alle verkochte fietsen. Vandaag de dag zijn e-bikes technische hoogstandjes met een grote diversiteit van ontwerpen.

Gloryfy Transformer Harmony Lens

Over technische hoogstandjes gesproken: de nieuwe Gloryfy Transformer Harmony Lens biedt elke fietser – op een e-bike of daarbuiten – de meest innovatieve lens die op de markt verkrijgbaar is. Meekleurend, helderder en preciezer dan elke andere lens en natuurlijk onbreekbaar. De lens is in een niet geactiveerde staat roze (filter niveau 1) en in verduisterde toestand dieppaars (filterniveau 3). De verfijnde kleurnuances zijn afgestemd op de speciale eisen van de lange dagen op de fiets.

Gloryfy Transformer Harmony Lens

Fietsbril kopen in Apeldoorn?

Een fietsbril verbetert je zicht en beschermt je ogen tegen wind, vliegjes, muggen en andere rondvliegend insecten. Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn beschikt over een ruim assortiment sportbrillen en fietsbrillen van het merk Gloryfy Unbreakable. Ook de nieuwe E-Bike brillencollectie is bij ons verkrijgbaar. Kom gerust langs om een fietsbril uit te zoeken. Wij kunnen ook deze sportieve bril op sterkte maken.

Gloryfy Unbreakable e-bike collectie

Naar het overzicht