Hele Gloryfycollectie op zaterdag 1 april bij Boonstra Brillen

Inmiddels een steeds bekender merk in Nederland, veel mensen ontdekken het comfort van de Gloryfy brillen. Als het gaat om een zonnebril voor het sporten of om een “gewone” zonnebril, een Gloryfybril is altijd een goede keus.

Onbreekbare zonnebrillen en correctiebrillen

Vanaf 2019 heeft Gloryfy Unbreakable Eyewear een plekje veroverd bij het Nederlandse publiek, in Oostenrijk bestaat dit merk al meer dan 15 jaar. Daar zijn ze gestart met onbreekbare sportbrillen, maar tegenwoordig bestaat de collectie ook uit onbreekbare zonnebrillen en correctiebrillen. Het kunststof, waar de brillen van worden gemaakt, heeft een aantal unieke eigenschappen. De brillen zijn licht van gewicht, hebben een zéér contrastrijk en kleurecht zicht, zijn onbreekbaar, dus heel veilig. Bovendien zijn alle brillen op sterkte leverbaar, ook multifocaal.

Hoogste optische kwaliteit

De reden voor de optische helderheid van de glazen is het hoge Abbe-getal (45) van het materiaal. Hierdoor wordt het zicht verbeterd en raakt het oog niet zo snel vermoeid. Dankzij de hoge contrastomvang van de Gloryfy glazen ziet men meer details van de omgeving. Ook zijn de glazen door en door gekleurd waardoor eventuele krasjes nauwelijks te zien zijn.

Onbreekbaar

Door gebruik van het unieke materiaal NBFX, zijn zowel de monturen als de glazen onbreekbaar. Voor de sporters is dit een veilige keus, geen risico op oogletsel door versplintering van glas! Een bijkomend voordeel is dat de bril makkelijk in een rugtas of jaszak opgeborgen kan worden. Is de bril scheef dan kan deze heel makkelijk door de drager weer worden teruggebogen.

Sportbrillen op sterkte

Voor brildragers is het altijd wat lastiger om een goed kijkende sportzonnebril te vinden. Vooral voor de multifocale brildragers omdat je bv op de mountainbike of racefiets een andere houding hebt dan in het dagelijks leven. Gloryfy houdt hier met het maken van het glas rekening mee. Hierdoor heeft u altijd optimaal zicht voor zowel veraf als dichtbij.

TRIPOL-polarisatiefilter

Dit filter verwijdert storend, reflecterend licht van sterk spiegelende oppervlakten. Denk aan water of hittetrillingen op de weg. Waarbij gewone gepolariseerde glazen het nog wel eens lastig is om een digitaal display te kunnen lezen, heeft de Tripol-polarisatiefilter dit probleem niet. Bent u een watersporter of is vissen uw hobby dan is dit glastype de beste oplossing voor u.

NBFX transformerglazen

Met deze glazen hoeft u niet meer van bril te wisselen als u van buiten naar binnen gaat. Deze glazen garanderen een perfecte aanpassing van de kleuring bij verschillende lichtomstandigheden. Loopt u in de zon, dan kleuren de glazen donker, in de schaduw kleuren ze weer terug. Dit ontlast uw ogen en kijkt daardoor heel ontspannen.

Gehele collectie Gloryfy

Komt u op zaterdag 1 april 2023 de collectie bekijken en passen? Joris Vermeulen, de expert op het gebied van de Gloryfycollectie is deze dag aanwezig voor al uw vragen. Daarnaast ontvangt u alleen op deze dag 10% korting op de zon- en sportbrillen. Deze actie geldt niet voor brillen op sterkte. Vraag naar de voorwaarden. Maak online een afspraak voor het uitzoeken van een nieuwe bril. Alvast tot dan!

Gloryfy fietsbrillen op sterkte

Naar het overzicht