Opticien Kerschoten

Welkom bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, de opticien die al meer dan een kwart eeuw het verschil maakt in Apeldoorn. Gelegen in het hart van het winkelcentrum Kerschoten, zijn wij een vertrouwd adres voor al uw optische behoeften.

Uw zicht, onze zorg

Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen begrijpen we dat goed zicht essentieel is. Daarom bieden we niet alleen een ruime keuze aan brillen en contactlenzen, maar zorgen we ook voor een uitmuntende service. Onze ervaren opticiens staan klaar om u te voorzien van een persoonlijke oogzorgervaring, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën voor oogmetingen.

Uitgebreid assortiment brillen en lenzen

Wij zijn er trots op een uitgebreid assortiment te bieden, variërend van de laatste trends in brilmode tot de meest geavanceerde contactlenzen. Ons doel is om u een oplossing te bieden die niet alleen uw zicht optimaliseert, maar ook past bij uw persoonlijke stijl en levenswijze.

Een traditie van kwaliteit en service

Al sinds onze oprichting staat Boonstra Brillen & Contactlenzen bekend om zijn ongeëvenaarde klantgerichtheid. Wij geloven dat het kiezen van een bril of contactlenzen een persoonlijke ervaring moet zijn. Daarom nemen we de tijd om u te leren kennen, uw behoeften te begrijpen en u te begeleiden naar de perfecte keuze.

Kwaliteit en vakmanschap staat voorop

Onze reputatie is gebouwd op de pijlers van kwaliteit en vakmanschap. Van de selectie van onze producten tot de nauwkeurigheid van onze oogmetingen, elk aspect van onze service is gericht op het garanderen van uw tevredenheid.

Een bezoek waard

Wij nodigen u van harte uit om onze optiek te bezoeken en zelf te ervaren wat Boonstra Brillen & Contactlenzen zo uniek maakt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, advies nodig hebt over contactlenzen, of gewoon uw ogen wilt laten meten, ons team staat klaar om u te verwelkomen.

Ontdek de wereld van helder zicht en stijl bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Winkelcentrum Kerschoten, Apeldoorn. Uw zicht is onze passie, en wij kijken ernaar uit om u te mogen helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw ogen.

oogmeting opticien kerschoten

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken voor een oogmeting in Apeldoorn? U kunt dan het beste bellen met 055-5212774 of ons een berichtje via het contactformulier sturen.

Bezoek ons vandaag nog:

Adres: Mercatorplein 10, 7316 HL APELDOORN

Openingstijden: Di-Vr: 9:00 – 17:30 | Za: 9:00 - 17:00

Telefoonnummer: 055 - 5212774

Volg ons ook op sociale media voor de nieuwste updates, collecties en speciale aanbiedingen. Facebook en Instagram.