Bellinger EYEWEAR

Bellinger is een internationaal brillenmerk dat in 2013 is opgericht door de ontwerpers Malene en Claus Bellinger. Het Deense merk is gericht op het ontwerpen van hoogwaardige brillen voor brildragers die graag willen opvallen. De monturen van Bellinger moeten een blijvende indruk achterlaten. De vorm van de bril, het materiaal en de unieke kleurencombinatie zorgen ervoor dat het montuur opvalt. Het merk richt zich op het ontwikkelen van innovatieve brillen en niet op eenvoudige monturen: brillen met een gevoel van iets nieuws en unieks. We hebben diverse monturen voor zowel dames als heren in onze winkel in Apeldoorn opgesteld. Danish design for everyone!

Een montuur van Bellinger kopen?

Bent u benieuwd of een montuur van Bellinger bij u past? Of bent u zoek naar een nieuwe bril? Een bril van Bellinger koopt u in Apeldoorn bij Boonstra Brillen (Winkelcentrum de Oranjerie). Wij nodigen u van harte uit om de nieuwste collectie van Bellinger te komen bewonderen en passen. Wij staan voor u klaar om samen met u een bril van dit of een ander merk te zoeken, zodat u stralend onze optiek in Apeldoorn verlaten. Zien wij u binnenkort in onze winkel?

"Dare to be different."

 

Bellinger Eyewear verkrijgbaar bij Boonstra Brillen en Contactlenzen Apeldoorn

Bellinger Brillen verkrijgbaar bij opticien Boonstra Brillen in Apeldoorn Bellinger brillen Boonstra Brillen en Contactlenzen Apeldoorn

 

Montuur Bellinger

Monturen Bellinger verkrijgbaar bij opticien Boonstra Brillen in Apeldoorn