DILEM Eyewear

Het Dilem concept houdt in: ontwerpen die helemaal van nu zijn, partnerschappen met jonge ontwerpers, gebruik van innovatieve druktechnieken, en daarnaast unieke ontwerpen van de diverse zijkanten voor hun monturen. Omdat een bril een echte modeaccessoire is die van zeer goede kwaliteit moet zijn wordt hier de nadruk op gelegd door Dilem Eyewear.

HET DILEM CONCEPT

Dilem Eyewear heeft hedendaagse modellen en gebruikt trendy vormen, slanke lijnen, lichtheid, combinaties van materialen. Daarnaast bestaat het concept niet alleen uit de uitwisselbaarheid van de zijkanten van de monturen, maar Dilem is ook zeer veeleisend in het kaderontwerp, het totaal ontwerp. Dilem Eyewear biedt vrouwen en mannen frames die ze zelf samenstellen, hiermee kan iedereen zijn of haar unieke persoonlijkheid uitten.

MONTUREN MET VERWISSELBARE ZIJKANTEN

Dilem monturen kunnen worden aangepast en weerspiegelen altijd de nieuwste trends. Dilem is stijl, houding en een manier van leven. Dilem is vrijheid! Dit onconventionele concept maakt het mogelijk om uw uiterlijk te veranderen zodat deze bij uw stemming past.

Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien van monturen en bijpassende zijkanten. Kom naar onze optiek in Apeldoorn om diverse opties uit te proberen! Of maak hier alvast online een afspraak.

Shape 1WA

Met optionele zijkanten (voorbeelden).

Shape 1WA ZF010XF130ZT201

Shape 1VA

Met optionele zijkanten (voorbeelden).

ZI007ZL144ZE019