DUTZ eyewear

Het Nederlandse Dutz Eyewear verrijkt sinds 2005 de internationale brillenmode met kleurrijke collecties met strakke vormen. De monturen zijn ook nog eens heel betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Dutz Eyewear ontwikkelt al meer dan tien jaar prachtige monturen. Met hard werken en luisteren naar de wensen en behoeftes van brildragers heeft Dutz Eyewear het merk opgebouwd. Boonstra Brillen heeft een aantal modieuze en hippe brillen, zowel voor mannen als vrouwen, in haar assortiment opgenomen van dit merk. Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?

Nederlandse Monturen op gevoel

Dutz Eyewear onderscheidt zich door kleurrijke en verrassende collecties uit te brengen. Ieder jaar brengen zij een gehele nieuwe collectie monturen uit. Wilt u een bril passen van eigen bodem? Naast het passen in onze brillenwinkel, in het centrum van Apeldoorn, kunt u hieronder ook een montuur online passen met behulp een foto (selfie). Ziet u een montuur die u bevalt? U kunt het montuur online passen en hem vervolgens proberen in de winkel.

Bekijk hieronder de Dutz Eyewear herfst- en wintercollectie 2019-2020

Dutz Eyewear winter 2020 collectie Dutz Eyewear verkrijgbaar bij Boonstra brillen opticien apeldoorn Dutz Eyewear winter collectie Boonstra brillen opticien apeldoorn

Pas hier online ONZE DUTZ monturen