DUTZ eyewear

Het Nederlandse Dutz Eyewear verrijkt sinds 2005 de internationale brillenmode met kleurrijke collecties met strakke vormen. De monturen zijn ook nog eens heel betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Dutz Eyewear ontwikkelt al meer dan tien jaar prachtige monturen. Met hard werken en luisteren naar de wensen en behoeftes van brildragers heeft Dutz Eyewear het merk opgebouwd. Boonstra Brillen heeft een aantal modieuze en hippe brillen, zowel voor mannen als vrouwen, in haar assortiment opgenomen van dit merk. Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?

Nadruk op individualiteit en persoonlijkheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Dutz Eyewear is de nadruk op individualiteit en persoonlijkheid. Het merk gelooft dat een bril meer is dan alleen een hulpmiddel om beter te zien - het is een uitdrukking van persoonlijke stijl en individualiteit. Daarom worden de brillen ontworpen om de persoonlijkheid van de drager te benadrukken en te versterken.

dutz eyewear bril kopen apeldoorn

Dutz Eyewear onderscheidt zich door kleurrijke en verrassende collecties uit te brengen. Ieder jaar brengen zij een gehele nieuwe collectie monturen uit. Kom gerust een montuur van Dutz Eyewear bij Boonstra Brillen & Contactlenzen passen.

Dutz Eyewear collectie 2023-2023

dutz eyewear apeldoorn boonstra brillen