Eschenbach eyewear

De monturen van Eschenbach zijn speciaal voor de stijlvolle mannelijke brildrager. Het brillenmerk ontwikkelt unieke brilmonturen waarin nieuwe materialen en technologieën worden verwerkt. De frames zijn van het materiaal titaan gemaakt en zijn erg elegant en licht. Dit zorgt ervoor dat u tot wel 50 procent minder gewicht meedraagt dan met vergelijkbare brillen van ander materiaal. Afgezien daarvan zijn de brillen van Eschenbach Eyewear zeer stevig. Daarnaast zijn de monturen erg flexibel. Wanneer u de montuur dubbel buigt en buigt het montuur gewoon terug naar zijn originele vorm. Onlangs sleepte Eschenbach de prestigieuze Award ‘Best German Design 2020’ in de wacht.

Brillen en monturen van Eschenbach

Boonstra Brillen & Contactlenzen, gediplomeerde opticien gevestigd in Apeldoorn, heeft een aantal monturen uit de Titanflex collectie van Eschenbach Eyewear in haar assortiment opgenomen. De monturen voor de heren hebben een robuust uiterlijk, maar beschikken ook over een perfecte pasvorm. Bezoek onze optiek in Apeldoorn en pas een montuur van Eschenbach Eyewear. Onze oogspecialisten helpen en adviseren u graag met uw zoektocht naar een nieuwe bril. Maak op onze website eenvoudig een afspraak om een montuur uit te zoeken.

TITANFLEX by Eschenbach - Boonstra Brillen 1 TITANFLEX by Eschenbach - Boonstra Brillen 2 TITANFLEX by Eschenbach - Boonstra Brillen 3