Imago Eyewear

De collectie van het Duitse brillenmerk Imago Eyewear bestaat uit een divers aantal monturen. De lichtgewicht monturen van het brillenmerk Imago Eyewear zijn te herkennen aan hippe vormen en trendy kleuren. De strakke lijnen en afgeronde vormen zorgen ervoor dat elk montuur past bij ieders gezichtsvorm. Doordat het merk veel zachte kleuren en bijzondere patronen gebruikt, krijgt u meteen een verfrissende look. 

lichtgewicht monturen

De monturen van Imago Eyewear zijn super licht. Dit komt doordat het merk zich focust op het ontwerpen en ontwikkelen van lichtgewicht monturen. Alle monturen worden gemaakt aan de hand van lichte materiaalsoorten. Een lichtgewicht montuur zorgt voor maximaal draagcomfort voor elke brildrager.

IMAGO montuur kopen?

Bent u benieuwd hoe de monturen van Imago Eyewear u staan? Bezoek gerust eens onze optiekzaak in Apeldoorn. De gespecialiseerde opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen staan graag voor klaar om u te voorzien van passend advies. Ook kunt u op uw gemak de monturen van Imago Eyewear of onze één van onze vele andere merken bekijken.