Inface Eyewear

Moderne brilmonturen van Deense kwaliteit. Boonstra Brillen & Contactlenzen heeft een aantal prachtige monturen van het Deense merk INFACE Eyewear opgenomen in haar collectie. Dit brillenmerk is te omschrijven als eigentijds, casual en minimalistisch. Het merk is opgericht in 1987 en maakt enkel gebruik van hoogstaande technologieën in combinatie met de kleuren en vormen uit de hedendaagse mode-industrie. De monturen van Inface zijn voor iedereen geschikt.

Stijlvolle en betaalbare INFACE monturen

De collectie van Inface Eyewear bestaat uit een uitgebreide selectie brillen, waaronder zonnebrillen en optische brillen. Elk montuur is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals acetaat en roestvrij staal, waardoor de brillen niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van Inface Eyewear is het tijdloze design. Het merk streeft ernaar om brillen te creëren die niet alleen trendy zijn, maar ook jarenlang meegaan. Het minimalistische design is daarom niet alleen stijlvol, maar ook tijdloos, zodat de brillen gedragen kunnen worden voor vele jaren.

Montuur van Inface kopen in Apeldoorn

Onze deskundige opticiens helpen u graag in onze optiek in Apeldoorn met het uitzoeken van een nieuw montuur. Maak hier alvast online een afspraak.

inface eyewear boonstra brillen