Kilsgaard Eyewear

Kilsgaard Eyewear is een Deens Design Eyewear merk. De monturen zijn een moderne en urban eerbetoon aan Deense design klassiekers gemaakt met passie voor eenvoud en elegantie. Designer brillen met fijne detaillering en expressieve kleuren.

Kilsgaard Eyewear collection

Bij Kilsgaard Eyewear volgen ze geen trends om hip en modieus te zijn. De ontwerpers baseren hun ontwerpen op eenvoudige elegantie dat nooit uit de mode raakt. Kortom, een montuur waar u nog jaren van kunt genieten. De laatste collectie blijft trouw aan hun visie en bestaat uit mooie brillen die de persoonlijke stijl van de drager kracht bij zet, maar niet creëert. Die creëert u namelijk zelf, aldus Kilsgaard Eyewear. Tenslotte zijn de brillen gemaakt van superlicht aluminium, waardoor u een ultiem draagcomfort ervaart. 

Kilsgaard versterkt de stijl van de brillendrager

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aluminium brillen van Kilsgaard? Het team van Boonstra Brillen & Contactlenzen adviseren u graag. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste montuur. Bezoek onze brillenzaak in Apeldoorn of maak hier online een afspraak. Bewonder met uw eigen ogen de collectie van Kilsgaard.

 

Kilsgaard brillen verkrijgbaar bij opticien Boonstra Brillen in Apeldoorn