LookAdd eyewear

Stelt u zich eens voor: bij iedere outfit een montuur in een bijbehorende kleur. Met een montuur van het merk LookAdd is dat mogelijk. Met het dragen van een montuur van LookAdd, bedacht in 2016, creëert u elke dag een nieuwe bril. De stijl van het montuur kan namelijk aangepast worden dankzij de verwisselbare magnetische covers. Door de magnetische covers is het mogelijk om binnen een paar seconden de bril een totaal andere look of uitstraling te geven. Kortom: een bril met verwisselbaar front.

Met een LookAdd bril ziet u er elke dag anders uit

Het concept van LookAdd bestaat uit tien superlichte metalen monturen die kunnen worden voorzien van een ruim assortiment covers, “adds” genoemd. Bijna elke look is mogelijk: van hout tot chroomglanzend en van carbon tot bloemetjesmotief. Het merk heeft meer dan honderd kleuren magnetische covers.

LOOKADD BRIL KOPEN IN APELDOORN

Met een LookAdd montuur wordt uw bril een echt (mode)accessoire, die u volledig naar uw wensen kunt stijlen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de unieke monturen en magnetische covers van LookAdd? Of wilt u gelijk een montuur passen? In onze optiek in Apeldoorn vertellen wij u graag meer over dit bijzondere brillenmerk.

lookadd eyewear montuur lookadd monturen covers