Materika Brillen

De "ecodesign" monturen van Materika zijn gericht op het behouden van de natuur, energiebesparing en respect voor het milieu. Het van oorsprong Italiaanse merk heeft duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel. De duurzame brillen zijn honderd procent recyclebaar, waardoor de brillen een tweede leven kunnen krijgen. De brillen van Materika worden ontworpen door vakkundigen die gespecialiseerd zijn in de laatste oogmode. De monturen worden van het materiaal aluminium en magnesium gemaakt. Door aluminium en magnesium te combineren ontstaat er een geheel eigen materiaal. Deze materialen kunnen oneindig worden gerecycled. 

Materika bril kopen in Apeldoorn

Is het tijd voor een nieuwe bril? Een Materika bril koopt u in Apeldoorn bij Boonstra Brillen & Contactlenzen (gevestigd in het winkelcentrum de Kerschoten). Wij hebben diverse dames- en herenmonturen van dit merk in onze collectie opgenomen. Bent u benieuwd of een montuur van Materika u staat? Bezoek onze optiek in Apeldoorn of maak een eenvoudig online een afspraak. Onze brilspecialisten nemen graag de tijd om u te adviseren en vertellen u graag welke bril het beste bij uw gezicht past. Kom gerust langs!

Monturen van Materika

Materika verkrijgbaar bij Boonstra Brillen opticien van Apeldoorn Materika monturen bij Boonstra Brillen & Contactlenzen apeldoorn