19 en 20 april DNEye Dagen 2018

IK ZIE, IK ZIE… WAT JIJ NIET ZIET EN HET IS OOGMETING 3.0

Op 19 en 20 april organiseren wij de exclusieve DNEye® oogmeetdagen in onze optiek in Apeldoorn. Graag nodigen onze opticiens u uit voor een uniek oogonderzoek met een nieuw en revolutionair oogmeetapparaat, de DNEye® Scanner. Dankzij de DNEye® Scanner zijn wij in staat om zelfs de kleinste oogfoutjes op te sporen en de meetresultaten te verwerken in uw brillenglazen.

HD-brillenglazen in uw bril

Dankzij de nieuwste techniek worden beeldschermen steeds scherper. Fotocamera’s leggen meer details vast. Dezelfde ontwikkeling voltrekt zich ook in de optiek. Wie optimaal wil profiteren van al deze vernieuwingen, begint natuurlijk met zijn bril. Samen met onze glasleverancier Rodenstock combineren wij het revolutionaire DNEye® meetapparaat met de meest geavanceerde slijptechnieken.

Het resultaat: volledig individuele brillenglazen. Glazen met een ongekende scherpte en helderheid. Hierdoor hoeven uw hersenen zich minder in te spannen om het beeld dat zij binnenkrijgen te corrigeren, waardoor u meer ontspannen kijkt. U ziet meer details, meer contrast en meer kleuren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en ‘s nachts. Een weldaad voor uw ogen.

Hoe werkt het?

De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1200 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Hierna zullen onze medewerkers uw ogen ook nog eens meten zoals u dat van ons gewend bent. De digitale resultaten van deze beide onderzoeken worden in de fabriek samengevoegd tot het perfecte brillenglas.

Wat kunt u verwachten?

  • We doen een nauwkeurige meting voor uw beide ogen

  • We analyseren de scherpteafwijking voor verschillende gebieden van uw pupillen

  • We bekijken uw afwijking bij daglicht, schemering en in het donker

  • We meten de kanteling van uw ooglens, terwijl u leest

  • Met als eindresultaat natuurlijk een perfecte bril

Deskundige oogmeting Boonstra Brillen & Contactlenzen Apeldoorn

MAAK KOSTENLOOS KENNIS MET DEZE REVOLUTIONAIRE OOGMEETTECHNIEK

Rodenstock komt met de DNEye® scanner bij onze optiek metingen verrichten. Wilt u ook een oogmeting met de DNEye® scanner ervaren en weten wat dit voor u kan betekenen? Bel ons voor een afspraak (055 5212774) dan bent u verzekerd van een onderzoek door onze deskundige opticiens.

Ervaar het comfort van Rodenstock DNEye®

  • Glazen met een ongekende scherpte en helderheid

  • Uw ogen hoeven zich minder in te spannen

  • Zie meer details, kleuren en contrast

  • Vermoeide en prikkende ogen tijdens het lezen zijn verleden tijd

  • Altijd optimaal zicht: overdag én ’s nachts

Deskundige oogmeting met de DNEye scanner bij Boonstra Brillen & Contactlenzen Apeldoorn

Naar het overzicht