Boonstra Brillen & Contactlenzen tijdelijk gesloten

Met pijn in ons hart hebben wij moeten beslissen om onze winkel tijdelijk te sluiten. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van u als klant en van ons team, sluiten wij vanaf dinsdag 24 maart tijdelijk onze deuren. We gaan ervan uit dat dit tot 6 april het geval zal zijn, maar bekijken dit per week en volgen de adviezen van het RIVM op. Wij blijven uiteraard bereikbaar voor noodgevallen, ondanks dat de winkel gesloten is.

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft, wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Op afspraak zijn wij beschikbaar voor kleine reparaties, vloeistoffen e.d.  Wilt u graag nieuwe lenzen bestellen of heeft u onlangs nieuwe lenzen of een bril besteld? Geen probleem, wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat deze bij u wordt thuisbezorgd. U kunt nieuwe lenzen per mail bij ons bestellen (optiek@boonstra-brillen.nl) of bel naar 055-5212774.

Wij hopen op uw begrip voor het bovenstaande. Alleen samen met u kunnen we verspreiding van het virus zo snel mogelijk tegen gaan. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken.

Met vriendelijke groet,

Foppe Boonstra en teamleden Boonstra Brillen

Naar het overzicht