Look Twice actie bij Boonstra Brillen

Tot ziens! Dat zeggen we altijd tegen onze klanten, als u een bezoek aan onze winkel heeft gebracht. Wij zien u namelijk graag terug. En dat dit geen vanzelfsprekendheid is, werd ons maar al te zeer duidelijk met de recente ontwikkelingen rondom COVID-19.

Gelukkig mogen wij u weer verwelkomen en kunnen wij doen waar ons hart sneller van gaat kloppen: u naar volle tevredenheid helpen. Wij hebben alle maatregelen getroffen om een veilig en verantwoord bezoek aan onze winkel te kunnen garanderen. Uw welzijn en die van onze collega’s staan hierbij voorop!

Nieuwe collecties

Dat veilig winkelen hand in hand gaat met leuk winkelen, laten wij u graag zien. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze nieuwe monturencollecties en prachtige zonnebrillen te komen bekijken. En wij voegen er graag nog een reden aan toe om snel een bezoek aan onze winkel te brengen.

Zonnige persoonlijke aanbieding

Wanneer u nu bij ons een nieuwe bril aanschaft, betaalt u voor de 2e bril minder dan de helft. Dezelfde kwaliteit (zonne)glazen en hetzelfde kijkcomfort, maar dan voor de helft van het geld! Die zonnebril of beeldschermbril erbij wordt nu wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Deze actie die wij u, samen met onze glasleverancier Rodenstock, geldt voor alle type Rodenstock merkglazen.

Genoeg redenen om elkaar weer eens te zien, vindt u niet? Maak online een afspraak voor een veilig bezoek aan onze winkel via 055-5212774.

Het team van Boonstra Brillen wenst u een zonnige en gezonde zomer toe!

Boonstra Brillen Look Twice actie

Naar het overzicht