Meer aandacht voor duurzaamheid en de natuur

Boonstra Brillen & Contactlenzen doet mee met de EarthToday campagne van Rodenstock. Bij aankoop van een Rodenstock montuur wordt er 10 m2 beschermd grondgebied aangekocht en vervolgens op jouw naam gezet. Je kunt dit zelf regelen door middel van een voucher, maar wij kunnen dit ook voor jou regelen. Rodenstock neemt de kosten voor haar rekening. Een mooi gebaar om samen aan een betere en schonere wereld te werken.

Over het initiatief EarthToday

EarthToday is een grootschalig initiatief om de aarde te beschermen. Een collectief van meer dan honderd prominente Nederlanders die oproept de natuur te beschermen. Bij EarthToday worden krachten uit de tech- en mediawereld gebundeld met natuurbeschermers. Bedrijven en consumenten kunnen unieke vierkante meters natuur beschermen. Iedereen die een vierkante meter natuur beschermt, ontvangt een aandeelhouderscertificaat van EarthToday waarop de beschermde grond op diegene zijn of haar naam wordt gezet.

A Clear Vision of Nature

EarthToday beschermt natuur wereldwijd. Wij sluiten ons aan bij EarthToday omdat je met een heldere visie ziet wat de natuur echt te bieden heeft. Het is de doelstelling van onze glasleverancier Rodenstock om samen met 250 zelfstandige opticiens 100.0000 m2 te beschermen en met de campagne meer bewustzijn te creëren voor de natuur en duurzaamheid. Help mee en kom gerust langs in onze optiek te Apeldoorn om meer over deze actie te weten te komen.

earthtoday-opticien-boonstra-brillen

Naar het overzicht