Wij blijven u graag een heldere kijk geven!

Het zijn bijzondere tijden: lege winkelstraten en mensen die massaal thuis werken. Wij, als opticien, zijn een essentiële winkel en dat betekent dat wij gelukkig open mogen blijven!

Denkt u al een tijdje na over een nieuwe bril of oogmeting maar twijfelt u of het verstandig is om naar de winkel te komen? Wij doen er alles aan om op een verantwoorde manier voor u klaar te staan. Bij binnenkomst kunt u gelijk uw handen desinfecteren en in de oogmeetruimte werken wij met extra spatschermen. Ook dragen wij uiteraard allemaal een mondkapje en maken wij alles in de winkel extra schoon.

Wij werken op afspraak, hierdoor kunnen wij het aantal klanten goed verspreiden en is het mogelijk om, indien u dat prettig vindt, de winkel voor uzelf te hebben. Wij zorgen er dan voor dat op dat tijdstip geen andere afspraken worden gepland.

Opruiming januari

Wij hebben op dit moment een hele mooie collectie monturen, voor jong en oud en van klassiek tot modern. Normaal is januari onze opruimingsmaand maar gezien de huidige omstandigheden pakken wij dit jaar niet groots uit. Voor u gelden er echter wel aanbiedingsprijzen! Een groot gedeelte van onze collectie gaat weg met kortingen tot wel 75%.

Bel ons gerust als u vragen heeft of een afspraak wilt maken met één van onze medewerkers (tel. 055-5212774). Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze winkel?

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00-16.30
Woensdag: 09.00-16.30
Donderdag: 09.00-16.30*
Vrijdag: 09.00-16.30
Zaterdag: 09.00-16.30

* Dicht op koopavond
Deurbeleid max. 4 personen

Naar het overzicht