Nifties Eyewear

Een op de tien volwassenen heeft een smal of klein gezicht. Voor deze mensen is het lastig om een geschikt montuur te vinden. INFACE sprong in dit gat met de sublijn Nifties Eyewear, wat later een zelfstandig brillenmerk werd. Nifties komt van ‘nifty’ en betekent ‘chique’ en ‘slim’. Het vat de essentie van het nieuwe brillenmerk Nifties Eyewear goed samen.

Nifties-collectie in Apeldoorn

De INFACE Nifties-collectie heeft een internationale uitstraling, met prachtig vormgegeven monturen in trendy kleuren. Elk montuur heeft een flexveer voor een goede pasvorm. De bekende Niftiesstrepen op de veren zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid. Nifties-monturen zijn specicaal gemaakt voor mensen met smalle gelaatstrekken en verkrijgbaar in onze brillenwinkel in Apeldoorn.

Monturen voor smalle gezichten

Heeft u een smal gezicht? Of een wat langer gezicht met een ronde kaak- en haarlijn? Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen hebben wij een selectie gemaakt van monturen die speciaal ontworpen zijn voor de vorm van uw gezicht. Onze opticiens adviseren u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe bril. Kom gerust langs in onze optiek in Apeldoorn (gevestigd in winkelcentrum Kerschoten).