OWP Eyewear

Het in 1947 opgericht OWP wil ons met perfecte proporties, evenwichtige vormen en een spannende kleurenwereld een gevoel van veiligheid geven, maar ons óók inspireren. Hun producten moeten dit, zonder compromissen, leveren. Het team van OWP, bestaande uit jonge én ervaren deskundigen, werkt met vrijmoedigheid, vastberadenheid, aandacht voor detail, creativiteit en vooral met onbeperkte passie aan de nieuwe collecties. Bij OWP voegen ze constant nieuwe brillen aan hun collectie toe. Hierdoor is er altijd wel een OWP bril die bij je past!

OWP Brillen voor vrouwen

De OWP collectie voor vrouwen varieert van klassieke elegantie tot stijlvolle verfijning. De collectie is met de passie voor detail gemaakt. OWP Ladies 'Collectie belichaamt de persoonlijkheid van de modebewuste vrouw en zorgt voor een sterk en vrouwelijk uiterlijk.

 

1427 - OWP1427 - OWP2171

 

OWP Brillen voor mannen

De collectie voor mannen is een symbiose van technische verfijning en smooth stijl. De OWP Gents collectie staat synoniem voor hoge kwaliteit materialen en maximaal comfort, allemaal verpakt in een cool, mannelijke elegantie.

7503 - OWP8612 - OWP8611 - OWP

 

OWP BLAU

OWP Blau staat voor luid en stil, opvallend en discreet. Het is contrasterend. De kleur blauw is fris, cool en simpel en past volkomen bij de gloednieuwe OWP collectie. Het is het lichte, hartige design dat voldoet aan de typische verfijning van de OWP en creëert een jonge, frisse look.

4028 - OWP Blau