Oxibis Eyewear

De brillen van Oxibis Eyewear zijn kleurrijk. Elk jaar weer komen ze met een kleurrijke, modieuze collectie waarin een variëteit van kleuren centraal staan. De brillen worden geproduceerd in Jura, in Frankrijk. Volgens Oxibis is Jura dan ook de bakermat van de Franse monturen industrie.

OXIBIS: KLEURRIJKE MONTUREN

Alle collecties zijn ontworpen door de Oxibis ontwerpers. Creativiteit is het sleutelwoord van de Oxibis groep sinds het bedrijf werd opgericht in 1992. Ze concentreren zich op design en niet op licenties. Bij Oxibis worden alle belangrijke trends in de brillen, mode en andere artistieke werelden goed geïnterpreteerd in dynamisch gekleurde frames. Trends worden ontcijferd, aangepast en er wordt een nieuwe draai aangegeven met een specifieke stijl. Met inspiratie van de consumenten, hun smaken, verlangens en persoonlijkheden, gebruiken de ontwerpers al hun expertise om hoogwaardige, creatieve en felgekleurde frames te produceren.

HET GEHEIM VAN OXIBIS

Oxibis Eyewear gebruikt diverse metaalsoorten voor hun collectie. Deze metalen zijn voorbehandeld met een geheim ingrediënt dat ervoor zorgt dat er een stabiele ondergrond ontstaat. Dit is noodzakelijk voor een perfecte hechting van de lak. De trendy kleuren op de Oxibis monturen worden aangebracht met een nikkelvrije lak. Oxibis garandeert dan ook monturen van kwaliteit met een hoog draagcomfort.

OXIBIS COLLECTIES bij Boonstra Brillen

Oxibis heeft meerdere monturen collecties. Hieronder kunt u een paar monturen uit deze collectie bewonderen. Onze optiek in Apeldoorn heeft een aantal monturen van Oxibis opgenomen in de collectie. Interesse in één van de onderstaande monturen? Neem contact met ons op voor ons huidige aanbod monturen. Eventueel kunnen wij ook gewenste monturen op aanvraag bij ons laten bezorgen.

Volt

Volt

 Doly

Doly - Oxibis

Etik

Etik - Oxibis

Maestro

Maestro - Oxibis

S.Tick

S.Tick - Oxibis

Hook

Hook - Oxibis

Kraft

Kraft - Oxibis

Plum

Plum - Oxibis

Diva

Diva - Oxibis

Drift

Drift - Oxibis

Ella

Ella - Oxibis

Wavy

Wavy - Oxibis

Icon

Icon - Oxibis

S.Trip

S.Trip - Oxibis

Zef Premium

Zef Premium - Oxibis

Zag

Zag - Oxibis